<3

Idag kommer P hem. Åh vad jag har saknat dig älskling!

 

Kategori:

Dagens make

Glömde riktiga kameran hemma. Så det får räcka med mobilbilder. Men det kändes iallafall som att jag fick en jättefin yta av masken igår och det krävdes inte så mycket finlir med basen.

Använde min nya eyeliner Master precision från Maybelline idag och den är så himla bra. Det går helt enkelt inte att misslyckas!

På läpparna har jag Cliniques läppstift high impact i färgen citrus rose.

 

 

Glamglow

Ikväll testar jag lermasken GlamGlow Tingling & exfoliating mud mask som är en storfavorit bland artister och skådisar i USA. Den ska ge den där "Camera-ready" looken med lyster, fräschet och fasthet.
Efter 15 minuter känner jag mig återfuktad och otroligt mjuk. Men tror faktiskt att jag drog på för lite lera för den där pirrande känslan som beskrivs infinner sig inte riktigt som jag hade hoppats, måste nog testa en gång till innan jag är säker på vad jag tycker om den här lilla hollywoodhemligheten. Lystern och yta utvärderar jag imorgonbitti när jag sminkat mig.
 
GlamGlows mask är uppbyggd på lera från medelhavet i frankrike och innehåller bland annat också grönt te för fukt och uppljusande effekt medans vulkaniska mineraler detoxar och murgröna agerar uppstramande. 
 
Natalie Portman och rockern Tommy Lee är bara två av alla kändisar som hyllar Glamglow.
 
 


Glamglow finns på Kicks och även på hemsidor som eleven och kicks.se
Ca pris är 440:- 50ml. 
( På kicks.se är det nu 15% off för medlemmar så den landar på 381:- )
 

i'm Addicted

Nya doften Dior Addict Eau Fraiche är fantastisk kompott av klassiska noter typiska för Dior uppmixade med nya stjärnskott som piggar upp denna fräscha Eau de Toilette. JAG ÄLSKAR DEN och kan inte låta bli att ta mig en dusch av den lite för ofta. 
 
Dior Addict Eau Fraiche har även en vän som heter Eau Sensuelle och som är lite sötare och varmare för den som önskar en sådan doft. Men själv tycker jag att Addict Eau Fraiche är oslagbar.
 
 
Toppnoter: Bergamot & Grapefrukt
Hjärtnoter: Freesia, Lotus & Granatäpple
Basnoter: Musk & Trä
 
Dior Addict Eau Fraiche 20 ml 500:-
50 ml 750:-
 

Lip injection!

Älskar Too faced Lip injection. Detta plumping läppglans ger verkligen det bästa plutet bland de jag har provat! Priset ligger på ca 190:- eller 280:- beroende på size. Too Faced's produkter säljs mestadels på nätet, så kika in på kicks eller elevens webbsidor för ett schysst plut!

Check me out @Instagram!

Följ mig eliinalarsson på Instagram om du vill! Lätta updates och mix av vardag och beauty, I like.

Kategori:

Karlshamnsfestival!

Och det är dags för party!

 

Kategori:

Orly Smartgels - gelélack hemma

Har testat det största just nu inom nagelvård, nämligen gellack och dessutom så har jag gjort det själv, utan salongshjälp! Nagelmärket Orly, som bland annat var först med fransk manikyr och ridgefillern, har nu gjort en storsatsning på hemma-kit med så kallade Smartgels.

Ett gellack gjort rätt och riktigt ska hålla i ca 3 veckor och både förstärka och försköna dina egna naglar. Jag har använt mig av smartgellacket i färgen Sheer Nude för att få en klassiskt, snygg nagel som jag kan måla över om jag vill förändra mig någon dag. För det går faktiskt superbra så länge man använder acetonfri remover så kan man måla ovanpå sitt gellack utan att skada den fina glansiga ytan.

Det som skiljer Smartgels från ett vanligt nagellack är att det härdas i en LED-lampa och ska då ge ett hållbart och stöttåligt resultat direkt. Dett tycker jag är en spännande nyhet på marknaden som Kicks och Åhléns är några av de första i världen på att lansera. Tidigare har detta bara varit möjligt på salong. Nu kan man både spara pengar och tid på att göra det hemma själv. Mitt första försök tog ca 45 minuter för att fixa alla naglarna men jag tror att gör man det några gånger får man nog upp farten avsevärt. Och snyggt blev det! Jämt och superglansigt gör att mina naglar känns fräschare än någonsin!

För att göra smartgels hemma behöver du:

Ett startkit med bl.a topp/bas-lack, remover, filar och allt som krävs för en schysst gelmanikyr ligger på ca 800:- och räcker då till ca 20 appliceringar. LED-lampan köps för sig och kostar 250:- Smartgellacken kostar 169:- styck och finns i mängder av roliga färger, även om jag valde en klassisk ljusbeige för mitt första försök med gellack.

Är det några oklarheter så bara fråga på!

Mums

Så himla god och fin middag vi fick när vi kom hem. Grillat är ju svårslaget och dessutom toppa med chokladmousse och hemplockade bär, det satt fint!

Syns det på det lilla glaset att jag har en far som är körskollärare?!

Kategori:

Home sweet home

Ikväll ska vi åka hemhem. Var längesedan jag var hemma i Åryd och K-hamn nu och umgicks med vänner och familj, katter och hund. Det börjar dra ihop sig mot östersjöfestival och vad passar då inte bättre än att köra en liten semestervecka anpassad till det. Men först några söndagstimmar på jobbet!

Kategori:

Maximera ögonfärgen med MaxFactor

 Testade MaxFactors kommande mascara Eye brightning Tonal Black Volume mascara som är en volymmascara anpassad till ögonfärgen. Snygg vardagsmascara om man gillar lite mjukare toner iställer för svartsvart. Eftersom att jag provade den för gröna ögon så hade den lite plommontoner i för att plocka fram det gröna i mina ögon. Vet dock inte riktigt hur mycket resultat det blev måste jag erkänna.Men snygga, separerade vardagsfransar blev det iallafall.
Hade jag fått önska en liten extra sak med mascaran så skulle det varit en mjukare borste. Den här liknade multilash borsten från Makeupstore och jag har väldigt svårt för de där hårda och lite taggiga borstarna även om de separerar bra. 
Så en medelpoäng till MaxF får nog räcka. Men absolut roligare än en brun mascara!
 
 
Sry att bilden inte vänder sig, den är knäpp!
 
Eye Brightning Tonal Black Volumising Mascara släpps i butik i mitten av Augusti.

Kändismakeovers på hög nivå

Hittade det här klippet på Aftonbladet.se idag. Makeupartisten Promise Phan gör kändismakeovers på sig själv. Spana in hennes tutorials på youtube nästa gång det är dags för maskerad.
Fascinerande!
 
 
 
 

Färgstarkt

Äntligen funkar blogg-appen igen. Så passar på att visa två nya sommarfavoriter. Trendavdelningen på H&M har just nu så mycket fint och dessa två kunde jag ju helt enkelt inte lämna i butiken. Lite färg var precis vad som behövdes i min garderob!

Kategori:

Project runway, från All Stars till Sverige

Är återigen inne i en liten Project Runway bubbla och ser verkligen fram emot Project Runway Sverige med Sofi Fahrman i spetsen. Hoppas de hittar riktiga personligheter och inte sparar på krutet i tävlingarna. Vi vill ju inte ha något halvmesyr a la Topmodel Sverige.
So they better do it good!
 

Åka karusell och äta karamell..

Spenderade gårdagskvällen på Gröna Lund med grabbarna grus. Så mycket karusellåkande blev det inte men ett och annat chokladhjul och jag fick även möjlighet att visa mina färdigheter i luftgevärsskytte! Det går helt enkelt inte att låta bli att älska en fin sommarkväll på djurgården!
 
Solnedgången bjöd på superfina bilder!
 
 
 

Grattis gumman!

Idag är ingen vanlig dag för det är Lisas födelsedag
HURRA HURRA HURRA! 
 
 
 
 

All I wish for is..

 
  
 
 
- Exfoliating socks, Footner. Ge mig sommarfina fötter nu! -
- Diorskin Forever Fluid Foundation, min älskling är slut. -
- Too Faced Lip injection plumper. Jag bara måste prova plumparnas plumper. - 

Lördagskvällen

Nu när jag vaknat så kan det väl vara dags att lägga upp ett par bilder från igår.
Lite oskarpa sådana men det får va!
 
Gårdagens makeup och outfit såg ut såhär.
 
 
Förfest hos Lisa i Stureby innan vi drog in till Berns. Min första gång, och vilka lokaler!
Och vi dansade tills natten var förbi och väl hemma var det lika ljust som lunchtid. 
Sommarnätter är ju oslagbara!
 
 
 

HELG

Huvudvärk blir ju absolut inte bättre av att stå i ett stort parfym-moln dagen i ända och det ska verkligen bli skönt att få vara ledig i helgen. Umgås med tjejerna och njuta av ett sommar stockholm (vilket kommer regna bort imorgon om man får tro metrologerna, men vi får hoppas att de har fel). Tänkte också att jag ska ge mig i kast med att prova John Friedas blonderings spray för att ge en ny touch till mitt tråkhår. 
 
Nehe, tycker att hela inlägget blev lite negativt så jag säger såhär, det ska bli fantastiskt kul att hänga med tjejerna och festa lite imorgon. Så ikväll ska jag och P ta det lugnt, kanske gå och köpa godis och se någon ny film. 
 
Ha en trevlig fredagskväll mina vänner!
 
 
 
 

BLING BLING delicious

 
 
 
Vid lanseringen av DKNY's golden delicious parfym tillverkades också världens dyraste parfymflaska tillsammans med kändisjuveleraren Martin Krautz. Med bland annat vit och gult guld, 183 gula safirer och nästan 3000 brillianter är det här äppleformade underverket värd hela 1 miljon dollar!
 
Jag vet vad jag ska drömma om inatt.

STAR EYES

Det närmar sig lansering av Lancome's nya mascara och med Betty och Daria i spetsen smälter man ju.
 
 
 
 

La Vie Est Belle

La Vie Est Belle betyder `livet är vackert´ och det är det som Lancomes nya doft står för - friheten hos en kvinna att kunna följa sitt hjärta och inte låta någon annan bestämma hennes liv. Det låter ju som en väldigt fin grund att bygga en parfum på. 
Med ett dreamteam av parfymörer, såkallade näsor, som tidigare stått bakom storheter som  V&R's Flowerbomb, Only the brave från Diesel och Armani's Acqua di Gioia har denna doft komponerats med eleganta noter som jasmin och dyrbar Iris tillsammans med sprudlande apelsinblomma.
Dessutom med Julia Roberts som talesperson, kan detta bli något annat än en succé!?
Det får tiden utvisa och jag längtar tills v. 34 då La Vie Est Belle släpps i butik. 
 
Kuriosa: Flaskan har fått inspiration från en leende kvinna. 
 
 
 
 

Sommar på söders höjder

Nu är det dags för bättring här på  Beautylovinbloggen. Jag och P är nu inflyttade och hittas numera på ledig tid fixandes på Bondegatan. Jag trivs redan något så fantastiskt bra och har idag fått njuta av området på riktigt första gången. Dagens ledighet innebar matsäck, solning och en bra bok i Vitabergsparken i ett par timmar  innan huden min hade hunnit bli allt för röd.
 
Så nu är det iallafall dags att bli lite trognare bloggen eftersom tempot lugnat ner sig avsevärt. Har fått reda på massa roliga nyhetsupdates och dessutom tror jag att det snart är dags att slänga in en tävling här igen. 
 
Ha en fin och solig dag!