Dagens Make

Idag blev det en enkel vardagslook med röda läppar.
 
Perfect Matte Lipstick i färgen #Red Carpet från Isadora.
 
 
 
 

Inspirationskväll hos Isadora

Jag och Nathalie var på Clarion Sign för en liten inspirationskväll med Isadora.

Visste du att svenska Isadora startades i början av 80-talet och har sedan dess spridit sig ut till 40-talet länder och trots det så produceras fortfarande många av produkterna i Malmö.

Vi sminkade lite med nya jullooken "Northern Lights" och hade dessutom en liten tävling om vem som tolkade looken bäst. Gissa vem som vann. Och nöjd tjej gick hem med en sminkväska fylld med Isadoragodbitar.

Dagens Make

 

 
Bas - Kicks Face Primer
Clinique Superbalanced foundation #03 blandad med Kicks Illuminator #Oyster Shell
Diorsksin Loose powder #002
Bare Minerals Ready Blush #The one
 
Ögon - Mac Paint Pot #Bare Study
Kicks eyeshadow #Electric peacock
Dior WP eyeliner #turquoise
Kicks Extreme Extension mascara
 
Läppar - Kicks  Lip Laquer #Stormy Savannah
 
Nu ska jag ta tag i min lediga dag och göra något vettigt, nämligen ta mig iväg på Isadorakurs på Clarion. Uppdaterar om nyheterna later! 
 

Varning: Neulash, Rapidlash & NeuveaBrow

Igår gick läkemedelsverket ut och varnade för produkter som ökar tilväxten på fransar och bryn. Detta gäller produkter som innehåller ämnen som ingår i gruppen av prostoglandinanaloger som behandlar starr och liknande ögonsjukdomar. Dessa riskerar att skapa hudirritationer, klåda och även till och med förändring av ögonfärgen. Produkterna Neulash, Rapidlash och NeuveauBrow läkemedelklassas och får försäljningsförbud som kosmetika.
 
RevitaLash som jag tidigare använt innehåller inga av dessa ämnen och får fortsättas att säljas som kosmetika i butik och på nätet. 
 
Läs mer här hos Läkemedelsverket  !
 
Bye Bye Neulash.

Presenter från P

Sambon min har varit iväg en sväng så när han kom hem idag hade han med sig fina presenter till mig. Två superfina swarovski-armband som kommer klä min handled mer än ofta från och med nu.

Tack kära du <3

Vart är världen på väg?

Ligger här och funderar över denna konstiga söndag och hur otroligt glad jag är över mina vänner och familj som är det käraste som finns och jag vågar inte tänka på att någon av dem skulle försvinna och jag skulle sitta här maktlös.
 
Vaknade av mobilen imorse och fick reda på att mina vänner blivit evakuerade och satt i ett höghus några minuter från waikiki beach på Hawaii och väntade på att en tsunami skulle slå in över kusten. De var så oroliga och lite chockade, bara herregud tänk vilken kraft naturen är. Tack och lov så löste det sig till det bästa och på eftermiddagen idag blåstes evakueringen av och klumpen i magen som planterat sig där sedan imorse och tankarna som spökat hela dagen kunde försvinna.
 
Ett par timmar senare surfade jag in på aftonbladet och får då läsa att delar av New York evakueras. Superstormen Sandy slår till de närmsta dagarna och det är bara att låta naturen ha sin gång. 
 
Om vi tagit hand om vår miljö bättre hade då vår värld kunnat ta hand om oss med mer ödmjukhet?
 

Vintage Bordeaux

Kicks makeup Nail Lacquer
#Vintage Bordeaux
69 kronor

God morgon alla nyvakna!

Idag har jag nya läppstiftet Vibrant Cream Colour från Sensai i färgen 07. En härligt rödmurrig färg med en väldigt krämig och behaglig konsistens.

Färg blir aldrig fel.

Ledig fredag

Har varit och myst med tjejerna idag på lite fika och mat, kollat på x-factor och allt. Men imorgon har jag öppning och städning så det får nog minsann vara sovdags nu. 
Godnatt ♥
 
 

All I want for christmas is..

Med tanke på snön som föll här i Stockholm igår så hamnade jag direkt i julstämning.
 
Body Shops Adventskalender Ultimate proppfylld med härliga decemberöverraskningar. En lucka är lika med en rättvisemärkt julklapp och så fortsätter det i alla 24 dagar. 
 
 

Prisvärda basprodukter

Sugen på nya basprodukter men tomt i plånboken efter höstjackan och vinterskorna? Då tycker jag att du ska prova Kicks Primer och Illuminator. 

Face Primer är en skön, väldoftande, krämig makeupbas som ger ett hållbart resultat för både vardags- och festmakeup. Pris 149:- 

Illuminator i färgen Oyster är den ultimata highlighterkrämen antingen att blanda med din foundation för mer lyster eller som fokus på kindben, läppar och under brynen. Finns även i en mörkare nyans. Pris 139:-

 

Bor du i en stad utan Kicks så finns alltid Kicks.se 

Tårar av kyla

Tänk att jag hade glömt bort varför det är så jobbigt med kyliga morgonar. Idag blev jag påmind så fort ansiktet kom utanför porten. Här har man ansträngt sig och sotat ögonen och tack vare kylan så hade nästintill allt runnit bort redan innan jag var framme på busshållsplatsen. Någon som har ett botemedel mot rinnande ögon? Upplys mig mer än gärna!

Kategori:

25 Oktober is the Day

Vilken premiärdag det är på torsdag jag tror jag smäller av!
 
  • Kicks Private Label Makeup lanseras i alla Kicks-butiker och på kicks.se
    Prisvärd studiomakeup till hög kvalitet.
  • Sephora öppnar sin första butik i Sverige. Täby Centrum är där det händer.
  • Efterlängtade Bobbi Brown lanseras för första gången i Sverige. Ta en vända förbi Åhlens Skanstull om du är nyfiken på dessa nyheter. 
SPÄNNANDE!

MMM

Den 15 November lanseras Maison Martin Margiela sin H&M-kollektion och blir näst i raden efter märken som versace, karl lagerfeldt och lanvin. För en tid sedan lanserades modehusets två första dofter på Kicks Untitled edp och Untitled L'eau. Två örtigt, gröna och fräscha dofter med en stor dos av attityd och modernitet som verkligen gör sig bra på tjej som kille. 
 
Samma dag som MMM lanserar på H&M kommer doftkollektionen Replica ut i butik. Namnen på dofterna är funfair evening, flower market och beach walk och ska alla representera minnen och glada känslor på olika sätt.
 
 
 
 
 
Modehuset Maison Martin Margiela står för en ny sorts ren lyx. Motsatsen till all logotypehysteri. Inga etiketter, enkla, strukturerade plagg och Martin Margiela själv har aldrig synts till i media-sammanhang, han vill att kläderna och varorna skall tala för sig själva.
Spännande och nytt med ett sådant här märke som jag mer än gärna välkomnar till Sverige.

Dagens Make

Dagens Make:
 
 
Bas - Kicks Primer
Kicks Illuminator #Oyster shell
Clinique Superbalanced powder foundation #03
Bare Minerals ready blush #the one
 
Ögon - Loreal Color Riche Quads #Incredible grey
Anastasia Brow powder #medium ash
Kicks Extreme Extension Mascara
Clinique Bottom lash Mascara

Läppar - Loreal Caresse #402 milady
 

På önskelistan

Överlack från OPI med flakes i 18-karats guld.

Priset på eleven.se är dock 489:- därför får det nog stå kvar på önskelistan.

 

Inspiration

Spana in Katy Perrys otroliga manikyr!
Vem hon stödjer i Amerikanska presidentvalet känns ju ganska självklart.

 
 
 
 

Pink Ribbon

Nu kör vi lite rosa bakgrund på bloggen under slutet av oktober. Du har väl inte glömt att köpa rosa-bandet!

Lackat med Kicks

Lägger upp en liten bild på ombloggade "Jewel of Denial" från Kicks nya sminkmärke.
Supersnygg och lättburen mörkgrön färg.


Har du sedan tidigare Isadoras "Beetle Green" så är detta lack överflödigt, de är otroligt lika!

Slarvigt målat, men bra att veta är att nagellack som kommer utanför alltid slits och tvättas bort superfort då det inte fäster på hud.

Missa inte!


 
Den 30de November inviger konst- och modefotografen David LaChapelle sin egen utställning Burning BeautyFotografiska. Detta är den största utställningen någonsin på fotomuseet och det ska bli så spännande att se alla färgstarka, kändistäta och provocerande bilder fylla väggarna fram tills i mars. 
 
Så har du vägarna förbi Stockholm. Missa inte!

Nyhetsafton hos Saether

Ikväll var det nyhetskväll hos distributören Saether med inriktning på deras nya dofter. Det blev bland annat mycket fokus på Lady Gagas Fame och även om Elie Saab edt och DOT från Marc Jacobs. Saether är leverantörer av supermånga märken däribland Chanel, Shiseido, Guerlain och Calvin Klein.
Kvällen toppades med lite vin och plockmat.

 

Trevlig torsdagskväll!

Chanel Charlotta pratar om Coco Noir.
En av mina absoluta höstfavoriter!

Tänk att ha den här badrumshyllan hemma!

Monsterflaska av Gagas FAME.

 

Nu är det dags att krypa upp i soffan och titta på lite tv innan sovdags och så hoppas jag att mannen min kommer hem snart!

Nagellackstider

Det har kommit så mycket roliga nyheter på nagellacksfronten just nu.
Här är de tre favoriterna som jag är mest nyfiken på! 
 
 
Ciaté - Velvet Manicure Kit
Sammetsnaglar hemma
 
 
American Apparel - Glow in the dark #Moon
Självlysande naglar i vinternatten
 
 
 
Dior - Vernis Diorific #Diva
Den underbaraste flaskan någonsin.
 

Nyheter hos Estelle & Thild

Samtidigt som svenska Estelle & Thild tar över världen med sina rena och ekologiska produkter så passar de även på att lansera lite nyheter i höst. Nyheterna ingår i den nya djuprengörande serien Lily och heter Micro Scrub  och Detox Mask

Micro Scub är en peeling med mikrokristaller som är naturliga mineraler som här verkar som peelingoch ska skapa lyster och förbättra mikrocirkulationen. Innehåller också fläderblom som verkar djuprengörande och avsvällande på huden tillsammans med Aloe Vera som är lugnande.
Ca pris: 245:-

Detox Mask är baserad på vit bentonit lera som minskar tilltäppta porer och djuprengör hyn. Leran ger även fukt och näring till hyn istället för att torka ut den. Passar alla hud typer.
Ca pris: 345:-

En perfekt duo för att komplettera sin hudvårdsrutin i lite SPA-anda en gång i veckan eller två! 

Kvällskurs i ekologisk hudvård

Nu ska jag och mina kollegor iväg till Östermalm för lite nyhetskurs hos Estelle & Thild.
Brukar vara mysiga små kurser och duktiga tjejer som håller i trådarna. Det hoppas vi på även idag! 

Dagens makeup

Imorse provade jag några nya produkter från Kicks Makeup. Mobilkameran gör dem inte riktigt rättvisa men det kommer komma fler tillfällen.

Kicks Makeup lanseras i butik den 25 Oktober och kommer bestå av 135 produkter av bra kvalitet men till lågt pris.

Priserna kommer ligga mellan 79-149 kronor. 
 

 

Bas - Diorskin Nude Fluid foundation #020
Kicks Concealer Trio
Diorskin loose powder #002
Bare Minerals Ready blush #The one
Lancome Starbronzer Matte #003

Ögon - Kicks EyeShadow #Electric Peacook
Clarins ES #Djungle green
Isadora inliner pencil #white
Kicks Extreme Extension mascara
Anastasia Brow powder #medium ash 

Läppar - Kicks Lip laquer #Stormy Savannah

 

Give a little, get a lot!

Oktober är som vanligt bröstcancer-månaden och därmed dyker rosa produkter upp lite överallt. Hos oss på Kicks kan man förutom att köpa Rosa bandet även stödja forskningen genom lite ny kroppsvård, rosa såklart! Det är med serien Pink punch som 5 kronor för varje såld produkt går direkt till kampen mot bröstcancer.

Pink Punch doftar av bär- och fruktcocktail och finns i duschcreme, bodylotion, scrub, body butter och handcreme!
Priserna ligger mellan 49-89 kronor.

Kategori:

Brad Pitt för CHANEL

Spana in nya reklamfilmen för klassiska N°5
 
 
 

Golden Eye

Lacket "Golden Eye" från OPI's Skyfall kollektion tillsammans med röda "Dragon" från Chanel.

Tummen har stänk av "The Living of Daylight" även det från OPI.


Jag får julstämning!

På återseende!

Ytterligare två hudvårdsprodukter har gjort sitt i badrumsskåpet så en liten utvärdering sitter nog fint.

Aquasource Nuit är en nattkräm från Biotherm med ordentlig inriktning på Fukt, fukt och fukt. Den ska passa alla hudtyper och jag har varit jättenöjd med comforten av den under sommarhalvåret. Men tyvärr räcker den inte riktigt till nu när det blir lite kallare och vi blir torrare i hyn, min uppfattning. Gelékonsistensen är superbehaglig och lite svalkande. Aquasource Nuit funkar även som en fuktmask vid behov.
Så Aquasource Nuit kommer nog säkert på återbesök hos mig nästa sommar men nu till vintern tar jag fram det tyngre artilleriet.
Ca pris 380 kronor.

Idealist poreminimising skin refinish är absolut en av mina topp 3 på favorit serum! Den slätar ut som en primer och som namnet säger minimerar porer både på direkten och på sikt och ger en jämn och fin hudyta. Appliceras innan dagkräm. Utan tvekan på återseende, jag är beroende! (Måste bara bli lite rikare först).
Ca pris från 655 kronor.

OPI Skyfall

På colaburken, på radion, på bioreklamen, överallt är det Bond hysteri nu. Det är femtioårs jubileum för hela världens favoritspion och nya filmen Skyfall går upp på bio om en vecka eller två. Därför är det inte konstigt att OPI's alltid lika älskade julkollektion följer i 007's spår.

Med glitter, metallic och enfärgade lack finns det något för alla. Att lacken är döpta efter filmerna gör det hela ytterligare lite charmigare. Jag har redan hunnit snappa åt mig ett av showstoppers lacken," Golden eye". Tillsammans med storglittriga "The living daylight" så vet jag att de redan nu är hett eftertraktade.

Finns i butik nu för 150 kronor styck.

Lägger upp bild på målad Golden Eye i eftermiddag!

!

URSÄKTA RÖRAN
- Snygghetsfaktorn här är noll. JÚST NU. -