Birthdaytime!

Idag har det varit min dag, (min och Lady Gaga's). Fått massa kärlek av mina vänner och familj som gör mig så lycklig! Ni är bäst!

Trots att jag jobbat idag så har jag hunnit med shopping/fikarunda med Fanny och Fia och sedan en sen middag med P och Annie.

Nu ligger jag här i vår säng och tänker på att det nog faktiskt inte är så stor skillnad mellan att vara 20 och 21. Känns inte något annorlunda alls faktiskt!

Sov så gott mina vänner och tack för alla grattis-hälsningar idag!

Favorit

Ikväll har min favorit fuktmask, Hydra intense från Lancome, fått komma fram ur skåpet. En fuktboost som ger lyster och hy som en baby.

Saturday night

O-bar och Lemon med de bästa tjejerna!

Tjejkväll

Ikväll ska jag ut med alla mina tjejor. Mat, vin och dans all night long! Spenderade lunchrasten i Solna centrums butiker och hittade lite fina saker att spöka ut mig i. En fin silvrig topp och en ceriserosa kavaj kommer absolut att komma till användning fler gånger än ikväll.

Trevlig lördag!

Hydra Beauty

Fukt Skydd Lyster

Det är de tre ledorden för nya Hydra Beauty Serien från Chanel. För en ung eller fuktfattig hy som inte behöver arbeta med linjer och fasthet riktigt ännu eller för en mognare hy som behöver en fuktbomb.
Blue ginger är en otroligt stark antioxidant som skyddar hyn från fria radikaler medans Kamelia är superfuktgivande och dessutom var Mademoiselle Chanels favoritblomma.
Hydra Beauty-serien ingår serum (som finns på marknaden sedan förra året) och ansiktskräm för normal samt torr hy. Nästa år kommer även ögonkrämen i serien. Anledning till att chanel släpper produkterna allteftersom är att det inte finns tillräckligt mycket kameliablommor i deras plantage till allt på en och samma gång. Miljötänk gillar vi!
Kommer även recension av ansiktskrämen snart!

Vitalumiére Aqua

Chanels stjärnskott Vitalumiére Aqua fluid får nu en kompanjon nämligen krämiga kompakt foundationen Vitalumiére Aqua compact.
Denna dosa döljer en fuktbomb av foundation som håller den fräscha känslan av nyapplicerad och fuktgiven hy i
8 timmar (vilket inte betyder att den bara sitter i 8 h). Den blir medeltäckande och smälter samman med hy och ger ett strålande istället för pudrigt resultat.
Dålig bild med mobilen men I love Vitalumiére Aqua.
Släpps i butik vilken dag som helst!
Håll utkik!

Avklarade kursdagar

Chanel på hjärnan nu!
Så underbart lärorikt och fullspäckat med information de senaste två dagarna. Gårdagen fokuserades det på hudvård och idag på makeup. Mycket teori men även en hel del praktiskt idag.
Vi har applicerat chanels underbara foundations som är sådär härligt ljusreflekterande som bara en riktigt fin foundation kan vara. Och dessutom så är krämskuggorna Illusion d'ombre och de perfekta läppglansen levres scintillantes bara några av mina nya favoriter hos chanel.


Lite makeuptraining



Min nyfunna bästis Chanel ska få all den uppmärksamhet som hon så väl förtjänar!

Dags för Kursdagar

Imorgon och på Torsdag befinner jag mig i skolbänken för en ordentlig fördjupning i Chanels makeup och hudvård. Återkommer närmsta dagarna med massa updates om vad jag lärt mig och hittat på!

Workieweekend

Har jobbat hela helgen och så blir det även imorgon. Dålig på att uppdatera då vi fortfarande inte har något internet här hemma. Bloggappen får därför vara min räddning.

Spontanfredag

Varma och härliga tjejer på Lemon

chanel chanel chanel

Nästa vecka ska jag på 2 dagars chanelutbildning!
Ser verkligen framemot det!



Nu måste jag ta mig iväg på lite extrajobb i V-by denna fredag.
Ikväll blir det fredagsmiddag med min kärlek och någon fredagsfilm.

Svensktillverkat med effekt

Igår kväll var jag på föreläsning som anordnades av Medicanord som bland annat är företaget bakom huvårdsmärket Jabu'she.
Harry Beitner som är överläkare och docent på Karolinska Instutionen föreläste om rynkor.
Han har genomfört en studie med lipolsyra (som Jabu'she såklart innehåller) och kommit fram till att Jabu'she original under användning i tre månader ger ett minskat rynkdjup på 50%. Vi fick se massor av före och efter bilder och det var rätt otroligt faktiskt.
Mamma min är evigt trogen sin tub och hon har otroligt fin och slät hy. Så om rynkor är problemet tycker jag absolut att man ska ge svensktillverkade antirynk-krämer en chans. Vill man förebygga istället för att jobba med befintliga rynkor kan man använda den rosa Jabu'she soft.

Tips! Det man ska tänka på om man inte använt krämen tidigare är att man varvar med soft-varianten första perioden eftersom att den är såpass aktiv som den faktiskt är.
Hejdå rynkor!

Dagens Make

smokey thursday.
Bas - Diorskin Forever Fluid nr 020, Dior
Touche eclat highlighter pen, YSL
Shine Stopper Powder, Clarins
Fit me blush Deep rose, Maybelline
Ögon - Kajalpenna, Isadora
Svarta pollution, Microdshadow, MUS
Silvriga color appeal platinum, Loreal
Instant Definition Mascara, Clarins
Läppar - Juicy Tube nr 12, Lancome
Nu ska jag smita iväg till jobbet och gud så glad jag är att mitt jobb är bäst i världen!

Project Runway

Jag är besatt av project runway!


The one and only

Min räddare kostar 20 kr på apoteket hjärtat och slår allt annat i kategorin läppbalsam.
Lagra - sprid ut - ett i var jacka!

Sulfatfria nykomlingar

Jag är så himla sugen på att prova all ny hårvård och styling som vi fått in i butiken. L'oreal Paris har lanserat sin sulfatfria Hair expertise serie på Kicks i samma veva som amerikanska Blow har flyttat in på hyllorna.
Så varför ska man välja sulfatfritt? Alla hår är inte känsliga för sulfater, vilket är ett salt och tvättaktivt ämne som är rengörande för de flesta hår. Men när sulfaterna kommer i kontakt med ett skadat hår kan de fastna och resultera i att håret blir poröst, matt och uttorkat. Ett sulfatfritt shampoo är mildare mot hår och hårbotten än ett vanligt "ica-shampoo". Känner du att inget shampoo fungerar och att ditt hår alltid är torrt och tråkigt så är det dags att prova en sulfatfri serie.
Otroligt snygga förpackningar för att vara L'oreal.
Ett plus är att det finns volym shampoo och balsam i den färgbevarande serien
(ett volymshampoo blir annars lätt uttorkande och hårfärgen mattas av supersnabbt.)
Även shampoo-serien från fönmärket Blow är sulfatfria.
Blow är amerikas första salongsblowdry-industri och som nu för första gången lanserar sina produkter i Europa.
Sverigelanserade Blow's produkter är alla framtagna för att ge den ultimata och hållbara föningen. Serien består av allt från shampoo och balsam till värmeskydd och duschmössor.
Alla produkter innehåller det unika Pure protein blend-complexet som vårdar och underhåller ditt hår utan att tynga ner.
Tips! Sulfatfria shampoon löddrar knappt men det betyder inte att håret inte blir rent.

Sen tidigare finns även sulfatfria Lernberger & Stafsing i alla Kicks-butiker.

Piffa naglarna

Varför inte pigga upp med flerfärgade naglar. Här har jag använt Dior's waterlily och nya varmcerisa Lucky.

Dagens make

Idag fick det bli starka läppar och lite glitter i sann schlager ära. Ikväll gäller det!

Läppstift Loreal color riche nr 288
Gloss Lancome juicy tube nr 12
Glitterliner MUS showstopper

Nykomlingarna just nu!

Det rasar in nya vårdofter i butiken just nu. Här är ett litet smakprov på några utav dem.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449596/images/2012/pic_193192052.jpg" class="image">

Allure Homme Sport Eau Extréme

Nyaste och finaste herrdoften just nu är Chanels nya Allure Homme Sport Eau Extréme. Den är så härlig att jag gärna lånar lite av P var och varannan dag. Doften släpps i Sverige nu under Mars månad.
Innehåller noter som: mandarin, cypress, vit mysk, tonkaböna, cederträ och svartpeppar.
Åh vilken perfekt kompott!

Nu är det mars

Internet vill inte alls som jag vill.



Åre var underbart. Så fint väder de sista dagarna och massa skidåkning och hotellmys dagarna i ända.
Det hann bli 60 liftåk och ett gäng vurpor också såklart.

Nu har jag och P varit hemma i några dagar och dessutom så har bästa mamma varit här och hälsat på sen i söndags. Så mysigt att ha henne här. Vi har hunnit springa en massa på stan, gå på bo och äta gott. Längtar hem till K-hamn och familj och vänner nu faktiskt. Men det får väl dröja ett tag till innan jag kan ta mig hem. Mycket att klura ut för tillfället, många lösa trådar.

Börjar inte jobba förrens fyra idag och nu längtar jag verkligen till Solna, lilla butiken och mina kollegor.

Teal

Idag välkomnar jag våren med Estee Lauders säsongslack Teal Topaz. Fräscht och vårfint!

Favorit

Hur gott är det inte med hotellfrukost då?!

Mättast i Åre - that's me!

Jeans de Chanel

Hypat har bara varit förnamnet för Chanel's lackkollektioner de senaste åren. Snart är det dags igen och om några veckor släpps de tre blåa lacken ur Jeans De Chanel-looken. Lacken som tidigare släpps ute i världen till eventet Fashion's night out blev en sådan succé att Chanel bestämde sig lansera dem igen och denna gång även till oss här i Sverige.
Jag fick se dem häromdagen och måste säga att det klassiskt jeansblå lacket Blue Boy är min favorit. Den är enkel och passar till det mesta samtidigt som det känns nytt och kul med jeansfärgade naglar.

Estée Lauder - Topaz collection

Supersnygga kollektionen Topaz från Estée Lauder frammanar drömmar om sommar och rivieran. Turkost och guld är grundpelarna och vem passar inte bra i turkos kajal till en solkysst hy.
Solpudervarianten Illuminating powder in gelée är fantastiskt rik på pigment och ger en varm guldig glöd till ansiktet. Strukturen på pudret gör inte det hela sämre då den känns precis som en riktig orm.
Nagellacket Teal Topaz tror jag kommer bli ett av it-lacken i vår och sommar.

Osminkad myskväll

Åre

Varit ute i backen sedan klockan 9 imorse så nu är både jag och min kropp helt slut. Vi har haft sol ena sekunden så att man har svettats, regn nästa och i backen blåste det nu så mycket att man kunde stå i nerförsbacke med armarna rakt ut utan att man kom framåt. Så en riktig gott och blandat-påse helt enkelt.
liftmys
lite mulet men otrolig utsikt
P ville också vara med på bloggen

Onepiece och choklad nästa!