Höst

Sådär nu har jag tagit en liten paus i flyttstädandet och gett bloggen ett lite lagom höstmurrigt utseende, tyckte att det var dags nu  när jag såg att löven på trädet utanför mitt fönster börjar bli gula. Även mina naglar har blivit riktigt fina med Isadoras nya höstlack Zinfandel som är sådär härligt mörkt vinrött/lila som det bara kan bli. Dessutom en färg som faktiskt inte skär sig med mitt hår, plus i kanten!

Läppstiftet i samma nyans måste jag se till att få tag i på något sätt, tog slut snabbare än snabbast i butiken tyvärr. Men finns fortfarande på kicks.se så kanske får lov att bli lite nätshopping för min del.


Isadoras har lyckats riktigt bra med sin höstlook Forest groove

#642 Zinfandel, perfekt höstfärg

Especially Escada

Nu kommer Escadas nya doft Especially Escada en blommig dröm fylld med noter som päron, hibiscus, ros och mysk. Inget minus att de söta pr-bilderna gör att man tycks sväva på små rosa moln!



Kommer i butik vecka 36!

Flyttstök

Nu börjar det dra ihop sig. Lägenheten är så gott som nerpackad, städad och fixad. Lådorna huserar i ett överfullt hörn och jag tassar på tå för att inte smutsa ner de nytvättade golven. Imorgon flyttar vi!

Concealer nr1

Har länge trott att min lancomeconcealer var den bästa i världen. Men tji fick jag när jag provade Sensai(Kanebo's) concealer, den var outstanding. Ljusar upp, täcker och smälter in perfekt! 
Finns i tre olika färger och kostar 415:- (Men det var den värd!)




Nya beroendet utan tvekan

Semesterbilder



















Tillbaka i Sverige igen

Hemma från Grekland igen. Har haft en underbar vecka med lata dagar i solen och bad i medlehavet mer än en gång. Nu tillbaka i Sthlm och har tagit in på B&B Anja Engelholm för ett par dagar. Ska vara med och inventera nya butiken idag ioch imorgon sen ska jag tillbaka till Kalmar. Känns som jag varit borta hemifrån hur länge som helst. Saknar min egen säng lite faktiskt.

Nehe nu ska jag försöka fixa med lite semsterbilder att kunna publicera här om en liten stund!

Frisörbesök + ösregn = dränkt katt

Helt galet väder idag. Var hos Catrine på Maria Nila för en uppfräschning så här lagom under semestern. Blev supersnygg i håret, riktigt filmstjärnefönad. Dock så hann jag inte mer än två meter utanför salongen innan jag såg ut som en dränkt katt.. Jäkla väder, det öste ner och vattnet sprutade upp ur vägbrunnarna samtidigt som åskan mullrade oroväckande ovanför. Var tog sommaren vägen egentligen?!



Har även hört det ryktas om lite trevligare regn imorgon, nämligen mascararegn på Norrmalmstorg klockan 1900. MaxFactor och Mercedes-Benz Fashion Week som står för kalaset. Hoppas, hoppas jag hinner dit efter jobbet.

DKNY gör det igen.

Donna Karens älskade äpplen har nu fått en ny familjemedlem. Golden Delicious EdP är en lyxigare och glamourösare doft än de tidigare äpplena denna gång med en varm och lätt orientalisk bas.



Topp: Apelsinblomma
Hjärta: Vit ros och Mugu blomma
Bas: Mysk, Sandelträ och teak

Söndagkväll

Söndagkväll och snart sovdags för imorgon åker jag till Sthlm och kommer inte hem förrens om cirkus 3 veckor. Ska extrajobba på Kicks Fridhemsplan i en vecka nu, ska bli riktigt spännande att få känna in storstadspulsen på riktigt ett tag. Wish me luck! Sen går resan vidare till Greklandet och där ska vi minsann njuta av lite riktig semester. Sen tillbaka till Sthlm och jobba lite till innan det bär av hem till Kalmar för att flyttstäda. Herregud, vad snabbt tiden går!

Gissa fullproppade väskor med allt från tunna sommarklänningar till arbetskläder och regnjacka.

Följande veckor kommer bjuda på en blandning av detta..


och detta.



Taxi = 06:30 = Nattinatt!

Strand

Julia kom till mig igår för att hälsa på lite. Supertrevligt med lite besök! Vi bestämde oss för att åka till öland och Strand Hotell eftersom att Hoffmaestro spelade. De är riktigt kanon live, inte en människa kunde stå still. Ser man speciellt på julias blåmärken fter klackar på fötterna idag.  Hemma och i säng runt halv fem.

Tröttisdag idag alltså och nu ska vi sticka ner på stan och äta glass, glass och glass.

Gårdagkvällens look:






Röda läppar med Lancomes #132 

Tips till en naturlig makeup

Naturlig lyster och jämnhet är svaret på vad en färgad dagkräm kan göra för dig i sommar. Få är sugna på ett lager täckande foundation denna tiden på året. Det finns någon variant och ton för alla av denna givna sommarhit.
Min favorit för tillfället är Estée Lauders DayWear Sheer Tint Release Moisturizer med solfaktor 15. Denna ofärgade kräm har egenskapen att ge även den glåmigaste hyn lyster och en fräsch solkysst ton när den appliceras. En ton för alla vinter som sommar. Innehåller mångder av antioxidanter som skyddar hyn från miljöpåverkan. Finns nu i mer prisvänliga sommarförpackningar på bl.a. Kicks för ca 95:-
Tips! Kombinera med ett färgstarkt läppstift och lite mascara och du är redo för after beachen på ett kick.

Taxfreehöjdare

Nu har vi fått taxfree-katalogen till resan om två veckor. Farligt värre och jag som hade köpstopp! Men något lite får det nog bli iallafall när det är så billigt. Lutar åt duopacket med Nuxe's torr- och guldolja samt After Sun Tan Maximizer från solklassikern Lancaster.
Riktiga sommarhöjdare. Oljan är perfekt för allt från risigt sommarhår till torra smalben. Och en after sun som utlovar upp till 80% intensivare bränna går inte att motstå.

Hemma igen

En liten snabbvisit till Sthlm blev det. Jobbrelaterat som jag skrev och det kändes riktigt bra. Hoppas allt ordnar sig till det bättre!
På kvällen gick vi en sväng på Pride och andades lite stämning innan vi fortsatte till supertrevliga Flyt. En restaurangbåt vid slussen med superfräsch mat och trevlig personal. Perfekt kväll!
Korallknalliga läppar är mitt måste för att pigga upp en färglös outfit!
Mitt läppstift kommer från Kanebo och heter Sunset.
Prickig vid kjol/klänning från H&M, skärp mammas gamla och jeansjacka Topshop London.
FLYT - hett tips. Matijesillen var smaskens!