Hejdå eller på återseende?

 
 
Nu har jag verkligen tryckt ut det sista ur min testtub med Magic Touch Body Cream från Rituals. Denna gräddigt vispade kroppskräm kommer egentligen i en stor burk så min tub tog slut alldeles för fort. Magic Touch doftar härligt av körsbärsblom med vårdande rismjölk som är fullproppad med antioxidanter. Jag rekommenderar denna body cream för alla torrisar, då den mjukgör intensivt men absorberas lika snabbt som en tunn body lotion. Dessutom känns den sådär härligt vardagslyxig i badrummet för klart överkomliga 160 kronor.
På återseende snart igen, kanske redan imorgon!
 

Girls night out


Invigde min nya klänning från & other stories på Rose med Fia och Fanny.
 
 

ELLE beauty awards går till..

KICKS Concealer Trio för just bästa concealer.
 
 
Täcker och jämnar ut perfekt utan att bli varken torr eller lägga sig i några linjer, min trogna följeslagare. Jag använder den alltid innan mineralmakeup eller efter den flytande foundationen vid behov. 
Väl värd sina 139 kronor och väldigt kul att uppenbarligen fler än jag tycker detta!

Lite av varje


 På senaste tid har jag bland annat hunnit fylla 22, firat påsk hos familjen i Blekinge och varit iväg på en härlig weekend i Budapest. Däremot har det inte blivit mycket bloggande här inte. Jag låter Annie's bilder från alla läckra byggander, klubbar och resturanger i Budapest tala.
 
 
Nu ser jag fram mot vår i Stockholm med mina vänner och fina sambo!