Coco Noir

Äntligen är den min! Den nya underbart varma men mjuka Coco Noir Edp från allas våra Chanel. Denna strålande orientaliska dröm är en komposition av bland annat ros, jasmin, patchouli och en tvist av grapefrukt. Känns som en doft som de allra flesta kan ta till sig på ett eller annat sätt. Coco Noir är väldigt mångfacetterad, den är lyxig och kaxig men ändå mjuk och romantisk. Tror nog att detta blir min absoluta höjdare i höst!

BLISS

Imorse var det dags för en liten introkurs hos nya (i Sverige iallafall) SPA-märket Bliss. Ett inspirerande och glatt morgon möte vilket som vanligt resulterar i att jag vill ha allt!

Bliss är ett spa märke med ursprung i New York och har tagit raka motsatsen i koncept jämfört med andra hudvårdssalonger, här är det en glad och livlig stämning med Rnb i högtalarna istället för konstiga delfinljud och varför inte njuta av lite skumpa och kakor istället för någon konstig sjögräsblandning. Alla gillar olika och så är det bara. Jag gillar Bliss!

Med enkla och komiska produkter är Bliss redo att ta över Norden. Varför inte genom att ta till cellulitbekämparen fatgirlslim eller kanske ansiktsserien No zit sherlock för en problemhy. Är det istället anti-aging som gäller så är serien The youth as we know it bästa alternativet!

Med mängder av patent och hemma spa produkter ges vi nu möjlighet att kunna göra Madonnas favorit, syrebehandlingen Triple oxygen instant energizing facial mask, hemma i vårt eget vardagsrum.

Slogan är Bliss- Achieve a higher state of happy. Det låter ju fantastiskt bra tycker jag. Ser framemot att pröva lite nya produkter närmsta dagarna!

Bliss hittar du i utvalda kicks och Åhléns butiker samt på kicks.se

Fredag

Göra många saker samtidigt. Check.

Kategori:

Nyheter från Loreal Paris.

BB-cremen blev storsäljare så fort den släpptes i butik och efter ett par dagars användning så förstår jag varför. Den är lättanvänd, behaglig och ger en fin yta och ton. Jag har använt den som heter medium skin tone och även använt samma färg i nya BB-powder. BB-powder släpps inom kort och är ett utmärkt komplement till en BB-creme eller foundation. Den mattar ner och jämnar ut porer och ojämnheter otroligt fint. Pudret är en riktig höjdare helt enkelt!

Läppglanset/läppstiftet/liptinten heter Caresse och släpps i butik nästa vecka. Den är tunnare precis som en tint och mindre kletig än ett läppglans men ger färg som en läppstift så jag vet inte vad den ska kallas riktigt men ger en behaglig mjuk läpp och en fin naturlig ton. Mitt Caresse gloss har färgen #400 Eve.

Ser fram emot fler nya produkter från Loreal under hösten!

Kategori:

På återseende!

Biotherms nyaste doftserie heter Eau Océane och vilken succé. Med negativa joner, precis som finns vid havet, är den riktigt uppiggande och upplyftande. Och ett gott tecken är ju när sambon min praktiskt taget inte vill sluta duscha av anledning att duschcremen doftar så gott!

Ca pris 200:-

Eau Océane Shower Gel kommer absolut på återseende i vår dusch!

Dagens make!


 

 

Produkterna jag använde idag:

Bas- BBcream medium skin tone, Loreal 
BBpowder medium skin tone, Loreal
Double Wear Concealer mediumlight, E. Lauder
Blush Posh, MakeUpStore
Blush Peachy, Duwop

Ögon- Eyeliner WP turquise, Dior
Precision eyeliner black, Maybelline
Single Eyeshadow Sable, Clinique
Diorshow Iconic WP mascara, Dior

Läppar- Addict Extreme Lucky, Dior

Naglar- Le Vernis Lucky, Dior

En riktig sötsak

Nya handcremen med doften Lemon Curd har numera en given plats i handväska. Med en doft av söt citron och bakverk som macarones passar den ett kakmonster som mig perfekt!

Kategori:

Hejdå eller på återseende kära skönhetsprodukt?

Tänkte att jag skulle börja blogga om mina produkter som är redo för soptunnan. Då har jag en bra översikt på hur jag gillat produkten och kan då göra en liten mini recension.

Först ut är Chanels Hydramax + active serum och Diors Eyes essential ögoncreme.

Chanels hydramax serum är en fuktbomb som har hållit huden min återfuktad och behaglig från morgon till kväll. Funkar till alla hudtyper som en daglig punkt i hudvårdsrutinen eller som en kur för den som känner sig lite extra fuktfattig en period. Ett skönt fuktserum men inget som sticker ut över det vanliga måste jag säga.
Serumet från Chanel kostar hos Kicks 795:-

Eyes Essential från Dior är uppföljaren på superserumet One essential och har därför behållt egenskaperna som den har men nu för ögonpartiet istället. Det den gör är nämligen att detoxa (avgifta) huden från miljöpåverkan, stärka den och motverka trötthetstecken genom att reducera svullnader och mörka ringar. En skön gel-konsistens som passar mig perfekt! Dessutom så får man ut varenda liten droppe ur flaskan trots att det är pump. Det är värt en guldstjärna extra.
Priset för Diors Eyes essential är högt men åh vad jag är svag för lyxiga förpackningar så absolut på återseende! 15 ml kostar ca 700:-