Torsdag

Har haft en liten myskväll med P. Idol, god mat och grönsaksdip nu är det dags att krypa till kojs för imorgon är det en ny dag! (såklart dah?!)

Liten bild på mig på världens bästa jobb.
Trivs så otroligt bra i denna bransch!

Bra dag!

Såhär glad är jag idag för att det är fint väder ute och jag nu tänker ta mig en promenad till kungsholmen och jobbet.

Pedi- & Manikyr

Jobbade bara ett par timmar idag så hade lite hemmasalong och fixade både pedikyr och manikyr. Ett varmt fotbad och lite tv-tittande. Målade med mitt nya snygga Essielack i trendiga färgen Aruba Blue. Perfekt eftermiddag!
Aruba Blue från Essie piggar upp höstrusket!
Fotkräm, fotbad, peeling, och glöm inte baslack under färger som
exempelvis blå, då undkommer du fulgula naglar.

Vintagemässan

Idag har vi varit på Vintagemässan på Strand. Har svårt för att hitta kläder på second hand men för smycken och andra accessoarer så är ett sådant ställe rena guldgruvan. Det var alldeles för mycket folk på ett och samma ställe men ändå lyckades jag faktiskt hitta en jättefin pälsmössa som kommer hålla mig varm i vinter.
(Mitt samvete sa först nej till den lilla räven men sen fick jag höra att vintagepäls är lite mer okej. Bättre att det kommer till användning än att det inte gör det.)




En liten kik på lite utställare.

BURBERRY BODY

Snyggast reklamkampanj för tillfället har utan tvekan Burberry för sin nya doft.

<3

Ikväll ska jag faktiskt åka hem till familjen. Har saknat dem så mycket <3

Reb'l Fleur by Rihanna

Rihanna följer i raden av sångerskor som svänger in i parfymbranschen. Hon har precis lanserat sin första doft. Reb'l Fleur doftar tufft blommigt och sött på samma gång.
Noter:
Topp Röda bär, persika och kokos.
Hjärta Flamboyantblomma, hawaiiansk hibiscus och plommon.
Bas Vanlij, amber och tuberos.

SnyggRihanna!
Flaskan är dock lite trist tycker jag..

Nykomlingar i mirakelserien

Nu har Lancome kommit med lite nyheter i sin hyllade Miracle-serie. Jag har länge varit ett fan av foundation och concealer och nu har de fått sällskap av ett foundationpuder och en primer.
Teint Miracle compact foundation är ett foundationpuder som med fördel appliceras med en lätt fuktad svamp för att smälta in och ge en perfekt och hållbar bas under hela dagen. Perfekt variant för den som har lite tid i badrummet! Cirkapris 430:-
Effet Miracle är den nya färgade primern som kommer i två färger och vars uppgift är att jämna ut, ge lyster, trolla bort porer och hålla din makeup på plats hela dagen. Cirkapris 270:-




Torsdagens Lernberger Stafsing -kväll

I torsdags var vi inbjudna till Livrustkammaren på Kungliga slottet för att intorduceras till det nya hårvårdsmärket Lernberger Stafsing. Patrik Lernberger är killen som gör makeovers i SVTs go kväll medan Mattias Stafsing är modellen som sadlade om och blev makeupartist. Deras nya hårvård- och stylingserie består av produkter som är både paraben och sulfatfria för att kunna göra minsta möjliga skada på både vårt hår, vår kropp och miljön.
Kvällen på slottet bjöd på härliga frisyrer, färgglada macarons och hårmodeller med ingen mindre än Charlotte Perelli i spetsen.
Mattias Stafsing, Charlotte Perelli med syster Kinna och Patrik Lernberger.
Favoritfrisyren på kvällen var utan tvekan denna!

Work work.

Produkterna ligger i medelprisklass och finns att köpa på blandannat Kicks nu. Själv kör jag stenhårt med deras "dryclean" (torrshampoo med andra ord) och den vårdande och skyddande "primern".


Åh jag är shoppingsugen!

Gud vad jag är shoppingsugen och det blir inte lättare när man går in på h&m's hemsida. Hösthärliga kläder, stickade tröjor och koftor i mängder. Aah måste nog faktiskt smita förbi där någongång denna veckan. Vill Vill Ha!
Snygga vardagskläder, I need!

Tummen upp för Max Factor

Max Factor har, enligt mig, senaste året tappat lite status och blivit riktigt tråkigt. De har inte hållt jämn takt med övriga i samma kategori helt enkelt. Men i och med lanseringen av sina nya Colour Elixir Lipstick så tycker jag att de häver sig upp en bra bit på rankingen.
Colour Elixir Lipstick känns lyxigt och helt rätt i tiden. Det är krämigt, vårdande och i en supersnygg, guldglänsande hylsa. Bland de 14 snygga färgerna finns något för alla. Max Factor utlovar dessutom snyggare och mjukare läppar på bara sju dagar! (Om det verkligen funkar vet man bara om man provar)




Riktigt snygg reklamkampanj!



Älskar hylsan och färgen Ruby Tuesday!

Fotografiska

Igår besökte jag för första gången Fotografiska museet. Vilket ställe och vilka utställningar, jag hade kunnat vandra runt där inne hur länge som helst.
Modebilderna av fotografen Peter och stylisten Ingela Farago var en hyllning till modehuset Chanel. Bilderna av våra största nordiska modeller iklädda modehusets klassiska verk uppblandat med dagens moderna och trendiga makeuper och accessoarer var både vackra, coola och annorlunda. Bilderna finns även att finna i boken med samma namn som utsällningen, "Northern women in chanel" och kommer stå högt på min önskelista. Skynda dit och se denna utställning om du är minsta lilla modeintresserad!
De svartvita och ofta erotiskt laddade bilderna av en av världens mest kända fotografer Robert Mapplethorpe vars fokus låg på kontraster, skuggor och ljusspel var så häftiga. Medans det komiska inslaget på fotografiska stod "The invisble man - Liu Bolin" för.

Northern Women in Chanel har öppet på fotografiska tom den 18:de September.


Mapplethorpe fram till den 2 oktober 2011.


The invisble man tills den 18 September.

Kicks loves Makeup

I veckan har Kicks lanserat första delen av sin nya makeuplinje och det blev nagellacken. I en härlig blandning av 40 olika färger så finns det verkligen något för alla. Har även kommit i bas- och topplack. Dessutom så skaver priset 39 kronor inte direkt hål i plånboken.

Tips! Använd alltid baslack under starka och mörkare toner så slipper du gula och missfärgade naglar samtidigt som lacket sitter längre.

Jag använder murrigt gröna Oxygen Forrest med Top Coat över för att få det extra glossy glossy.

Mad Men-inspiration

Slukar tv-serien Mad Men och är nu inne på tredje säsongen inte konstigt att det smittar av sig. Modet och skönhetsidealen för det tidiga sextiotalet är ju bara så snyggt. Frisyrerna, modet och makeupen me love!
Nya favorit frisyren är en enkel uppsättning som funkar både till fest och vardags med lite inspiration från den bästa tv-serien på länge.
Gör så här: Tupera övre delen av håret ungefär ner till öronen. Behåll benan framtill för att fokusera höjden på bakre delen av huvudet. Slätborsta överhåret med en naturborste (använder du en vanlig så borstar du ur tuperingen på ett kick). Tvinna och fäst det övre håret.
Rulla sedan resterande hår upp mot fästet som en hårspole. Fäst med nålar i samma färg som ditt hår inne i rullen. Spraya och ta da!

En liten tjuvtitt

Så nu börjar vi komma iordning i den nya lägenheten. I helgen kommer ett litet lass till med saker och så ska det även upp lite tavlor och bilder men sen får vi nog vara nöjda. Älskar att bo ihop (än så länge iallafall;) och den är perfekt stor för mig och P!
Favoriterna i vardagsrummet är utan tvekan Jade Jagger-kudden från Indiskan med leoparderna
och den nya ikea-mattan. En röd kudde är på inköpslistan.

Sovrummets höjdare är fårfällen att sätta fötterna på när man stiger upp. Gos!

Ikväll kommer P's familj upp så då blir det lite restaurang med familjen Ekström och imorgon ska vi på bröllop!