RevitaLash

Jippie, nu ska vi äntligen få in efterfrågade ögonfransnäringen RevitaLash Advanced i butiken. Supersugen på att prova om den är så fantastisk som alla säger.

Ögonfransnäringen RevitaLash Advanced är framtagen för att förstärka, förlänga och ge mörka fina fransar. Appliceras varje kväll och efter 3 veckor så har ca 95% märkt riktigt stor skillnad på både fyllighet och längd. Låter som riktigt ögongodis tycker jag!

Dock kostar 2 ml ca 800:- aningens saftigt.
Finns även för ögonbryn.

H&M och Marni

Nästa samarbete för H&M blir Marni. Det italienska designermärket och dess chefsdesigner Consuelo Castiglioni står för färg och mönster och är alltid en av de största när det gäller att sprida trender från catwalk till den stora allmänheten.
Kollektionen släpps i butik i den 8 mars.

Adventshelgen

Haft finbesök från Kalmar hela helgen och har inneburit en hel del "turistande". Museér, restaurangbesök och fikor i oändlighet. Helgen avslutades med en storstädning av lägenheten och lussebullebak.


Finmmiddag hos Olle & Uffe på fredagskvällen


Moderna museet med bland annat Monet och Irving Penn (ovan).
Hann även med INKA-utställningen i bergrummet på skeppsholmen men där fick man inte fota.
 

Lördagsmiddag på Creperia 4 knop vid Götgatsbacken.


Nationalmuseum, otrolig byggnad. Gifta sig här? Ja tack.


Söndagskvällen avslutades med Lussebullsbak.

Off to work

Haft fullt upp med massa trevligheter hela helgen så uppdaterar med bilder och info ikväll när jag kommer hem från jobbet.


Torsdag

Planen var ledig dag, planen ändrad, mot Solna.
Äntligen börjar mitt hår bli långt. (Tänk för 2,5 år sen när jag fick klippa av det vid öronen för att det var sönderblonderat! )
Höstig make idag. Lila ögon & beiga läppar.

Loreal LPD Kväll

Ikväll har jag ätit min första julmat, pepparkakor och druckit lite vin. Nu börjar det faktiskt kännas som att det närmar sig mer och mer. Lorealpersonalen var utklädda till disneyfigurer och bjöd på ett och annat skratt. Vi fick skriva önskelistor och höra allt om julens specialare.
Imorgon ska jag minsann adventspynta!

Ska slänga mig i sängen nu och vänta på att P som varit i Norge idag och lyssnat på Coldplay ska komma hem och berätta allt.

LorealOnsdag

Nu är det dags att dra sig mot Fleminggatan och en liten jobbdag. Efter stängning så är det julpepp på Loreal LuxuryProductDivision (det är de som har hand om bland annat Lancome & Biotherm) som gäller.

Min önskelista

Eftersom att det igår var första advent så tänkte jag att det var på tiden att publicera en liten önskelista här på bloggen.

♦ Hårfön OBH Nordica 2000

♦ Armband Sophie by Sophie

♦ Morrocanoil

♦ MacBook Air 11"

♦ Böcker

♦ Presentkort Åhlens till träningstoppar

♦ Revitalash - fransnäring ♦

♦ Varm och go pyjamas ♦




Ledig Tisdag

Idag är jag ledig och det var ett tag sen. Njuter av min lediga dag även om den än så länge mest fyllts av tvätt, disk och ett indoorwalking pass. Nu tänker inte jag göra något alls resten av dagen utan mer bara krypa ner i soffan och inte stiga upp förrens det är dags för kvällsmat. Missade Gossip Girl-avsnitt gör mig sällskap, det är ju helt galet så bra det är!

Julklapptips

Den här fina och vardagslyxiga presentförpackningen från Gucci fick vi in i butik idag och vi alla bara smälte. På nätet kan man hitta den på eleven.se för ca 500:-
Guccidofterna Flora Edt, Flora eau fraiche, Gucci Guilty Edt
och nya GG Intense Edp finns i presentförpackningen.

Chanels vårlack

Chanels vårfärger är underbara och kommer säkert som alltid bli storsäljare. Min favorit är nog den aprikosfärgade June, en riktig sommarfärg som troligtvis kräver lite bränna. Till våren får det nog bli den ljusröda April istället.
Chanel Spring Nails 2012

BB

Efter att ha spanat in några av nästa års nyheter på skönhetsmarknaden så kom jag fram till att jag mer än en gång stötte på konceptet BB-creme. Eftersom att jag inte riktigt hade någon koll på vad en sådan egentligen är så undersökte jag saken och kom fram till detta:

BB-cremer (BB för Blemish balm) har tidigare använts främst i asien där kvinnor och män har sökt den ultimata skönhetscremen och visst ser de alltid ut att ha en sådan där perfekt hy?!
Det sägs att BB-cremen producerades för att lugna och dölja hud som utsats för laserbehandlingar och skönhetsoperationer och att den senare spred sig till kändisar och vidare till allmänheten.
Detta är en creme som har flera funktioner och inte bara fungerar som en vanlig dagcreme. En BB-creme kan exempelvis återfukta, släta ut som en primer, ge färg som en underlagscreme, arbeta blekande, lystergivande eller med antiaging och solfaktor.

Under början av 2012 lanserar både Clinique och Estée Lauder BB-cremer och då får tiden utvisa om de blir större hittar än Garniers variant Miracle skin perfector som släpptes tidigare i år, men som det varit ganska tyst om.
Jag tror på det här konceptet. Det är väl underbart skönt att ha en kräm som gör allt istället för att ha trettiosju olika varianter varje morgon!
HÅLL UTKIK EFTER BB, det kommer bli stort!

Dagens Make

Idétorka

Fredagskväll

Idol, pizza och vin (för mig iallafall) fick bli en lagom ansträngande fredagskväll.

Versace för H&M

Sådär då är man hemma från jobbet och kan ta ett litet dyk ner i sin översnygga kasse från förmiddagens bravader
(och då vill jag tillägga att det är den mindre kassen som är min).

Typiska Versacemönstrade påsar och askar förgyllde besöket lite extra.
En del av dessa plagg kommer jag utan tvekan att fira både jul och nyår i!

Riktigt imponerad av den färgstarka kollektion som bjöd på allt från fransade aftonklänningar till skinnjackor och blommiga accessoarer i mängder. De tropiska överdimensionerade mönstren blir lite väl mycket kan jag tycka men den svarta delen med nitarna i guld och silver, åh så snyggt!

Jag ville ha alltihop & det verkar det som att många andra ville med för det mesta är ju redan slutsålt överallt. Möjligheten som finns nu är att satsa på blocket eller tradera och priserna stiger i rasande fart!

Men nu ska vi mannekänga här hemma i vardagsrummet.



Oh la la

En del fina "fynd" har gjorts. Återkommer efter jobbet med mer info och bilder!

Versacekön

Hilfiger goes preppy

Idag fick jag testa Tommy Hilfigers nya satsning Eau de Prep som släpps i januari 2012. Dessa lite sportiga men mjuka dofter tilltalalde verkligen mig och de superpreppiga flaskorna gjorde inte dem sämre.
Damdoften av Eau de Prep var pudrigt träig och rosblommig och snäppet bättre än herrvarianten som blev lite mer örtig, min åsikt! Kommer bli storsäljare.

Eau de Prep - Tommy Hilfiger

Glitternails

Såhär blev mina naglar av Isadoras mörkmörk röda Zinfandel tillsammans med OPIs nya Rainbow Connection.

Hemmakväll

Dr Haushka blev inställt ikväll. Istället kryper jag ner i soffan med P för att äta risgrynsgröt och pepparkakor, tänder ljus, däribland mitt favorit doftljus från Make up store som heter All through genuine. Det doftar underbart och lämnar en fläkt av vanilj efter sig i ett par dagar. Mysigt.

Solna

Och där var min lediga dag inte så ledig längre. Solnabutiken idag sen efter det direkt till Östermalm på Haushka-kurs. Det kommer bli intressant och då jag inte har speciellt bra kläm på märket så gäller det att samla på all info som bara går!

Nu sitter jag och suckar över att jag ska behöva vänta 7min på nästa tbana. Tänk i åryd när bussen går tre gånger om dagen, det var annat det, jag tror jag har blivit lite bortskämd.

Försöker återkomma ikväll om det inte blir för sent!

Muppiga naglar

Idag kom äntligen mupparnalacken från OPI in i butiken. De är så coola och färgglada! Jag testade att lägga Lumenes röda Come to me underst och sen toppa varannan nagel med ett glitterlack. Jag använde mig av Gettin' Miss Piggy with it (röda) och Rainbow connection (multi).

Bilden gör inte lacken rättvisa men ger en liten tjuvkik på hur det blev.

Dagens Make

Frukost sen måste jag iväg till jobbet! Men en dagens kommer här:
Ögon: Paint pot "bare study", MAC
Eyeshadow Amber lights, MAC
Mascara High impact, Clinique
Rouge: Posh, MUS.
Highlight Shimmer, Smashbox
Läppar: Överst LL 12, Kanebo
Underst Dior addict lipstick #249, Dior

Stella i limited edition

Finaste parfymflaskorna på länge släpps av Stella McCartney i klassiska doften Stella EdP. Med noter av ros, amber och mandarin är detta designerns signaturdoft. Flaskorna släpps i limiterad upplaga och har hämtat inspiration från Stellas underklädeslinje för höst/vinter 2011.
Min favorit är den vitblommiga i mitten, den är ju alldeles underbar.

Biokväll

Idag har jag varit en dålig bloggerska och orkar inte riktigt bättra mig nu heller. Kom precis hem från Sergelbion (sjukt stor biosalong, annat än metropol i khamn) där vi varit och sett TinTin. Den var galen och intensiv men härlig och vi skrattade mer än en gång. Milou "Snowy" var utan tvekan filmens stjärna, så söt!



Men nu är jag tröttare än tröttast, så godnatt!

Fredag

Vin och pasta på Vapiano känns som en lagom ansträngande fredagskväll.
Anja och jag avnjöt en god middag..
& vi fick dela bord med dessa två udda typer.

Dagens Make

Åh herregud klockan är redan två! Måste slänga i mig lite mat och sen sticka iväg till jobbet några timmar innan jag ska möta P, Anja och Simon för lite fredagsmat på "Vappe". Såhär blev iallafall Dagens!




Brunmålade ögon med eyeliner och favoritläppstiftet nummer 1 för tillfället, Lancomes #130. Works every time!




Glöm inte Far på söndag!

På söndag är det dags att gratulera alla pappor i landet. Även om man alltid ska uppskatta sin far så är det dagen då man ska visa det lite extra om det så är med gester eller presenter. Här kommer tre förslag på det sistnämnda.
Bulldog grooming kit - Prisvärda, naturliga produkter för män i alla åldrar. Capris 250:-
Ralph Lauren Big pony green - För den äventyrlige med mint och ingefära. Från 375:-
Gillette Fusion Proglide Power - Gillettes nya (och vad jag har hört än så länge) helt otroliga rakhyvel som passar även den känsligaste hy. Använd tillsammans med Proglide rakgel. Capris 250:-

Dagens Make

Fortsatte på den den blåa tråden och följde upp med blå ögonskugga, eyeliner och glitter tillsammans med röda läppar. Färg är kul!
Ögon:
geleyeliner, Maybelline
showstopper glitter eyeliner, MUS
klarblå skugga(namn bortslitet), MUS
Hypnose Drama WP, Lancome

Läppar:
L'Absolu rouge lipstick #130, Lancome
Jobbdags!

Bling Bling nails

Lite glamourösa naglar fick det bli idag.
Basecoat, OPI
Aruba Blue, Essie
Showstopper glitter eyeliner, MUS
Topcoat, OPI

Nu är det dags för mig att fixa en matchande makeup också.
Lägger upp den så fort jag är klar!

Glitter & Ice

Så heter nya julkollektionen från MAC. Den är frostig som gnistrande snöbollar och lika extrem och annorlunda som MACs kollektioner brukar vara.
Jag älskar ögonskuggorna och att de förmedlar känslan av futuristisk rymd gillar jag. Det lerlila nagellacket är jag också sugen att ta en närmre titt på. Lika bra att passa på nu när det är 20% på alla lack i butiken. (reklam!)

Ola Salo? Nej men lite likt var det allt i gulddräkten.

Visst är de härliga!

Onsdag

Gick från jobbet idag och lämnade mina kollegor med en vattenläcka i taket. Opassande (det är det väl alltid med en vattenläcka men) med tanke på vår inspirationskväll imorgon i butiken så hoppas jag verkligen att det löser sig. Inte speciellt glamouröst om butiken är fylld av rörmokare precis. Men om någon har vägarna förbi fridhemsplan imorgon mellan 17-20 så kom in och mingla, shoppa och kanske få sig lite smokey eyes.
Har varit och "zumbat" ikväll och invigt sportlifekortet tillsammans med mina nya träningsbyxor och skor. Superkul, måste gå på zumba snart igen!
Nya träningsoutfiten, man blir ju faktiskt lite extra pepp i snygga kläder.

Dagens Make

Hann inte med att fixa en riktig dagens make bild innan jobbet idag så denna är tagen i brådska på tunnelbanan imorse.

Idag har jag haft en riktigt klassisk 40-tals look med lockat hår, eyeliner och murrigt röda läppar. Läppstiftet är det vårdande Colour elixir lipstick från Max Factor i färgen mulberry.

Mina Favoriter

Tänkte att eftersom att jag skriver så mycket om skönhet och smink i denna lilla blogg så ska jag ta och visa upp min topp 10 lista i beautybagen. Utan dessa 10 favoriter så hade min värld raserat helt enkelt.

TOPP 10

1. Hypnose Drama Mascara, Lancome
Jag har fortfarande inte hittat någon mascara som slår Drama i volym. Den ger riktigt mycket volym och kräver övning i början men när man lärt sig så är den oslagbar!
2. Ögonfransböjare, Shiseido
Mina fransar håller sig böjda hela dagen och jag hade inte för allt i världen velat byta bort min böjare mot någon H&M-variant.
3. Microshadow, Make up store
Det finns inga ögonskuggor som enligt mig kan slå makeupstores microshadows. De högpigmenterade skuggorna är lättapplicerade och finns i oändligt många färger, matta och glittriga, skimmriga och intensiva.
4. Never a dull moment face polisher, Origins
Impulsinköpet på Arlanda innan solsemestern visade sig vara bland de bättre jag gjort. Superskön och behaglig ansiktsscrub (inte ett dugg rivig) som kan användas ett par gånger i veckan och är perfekt för min kombinerade hy. Luktar fantastiskt av papaya, mango och aprikos vars kärnor det är som agerar scrubkorn.
5. Beauty Flash Balm, Clarins
Kan få vilken trött och glåmig hy som helst att se pigg, fast och fylld av lyster. Ett beroende som inte går att vara utan när man väl börjat med den. Funkar perfekt både under foundation och bara som den är. Ett måste i vinter!
6. Avoplex nail & cuticle oil to go, OPI
Mina torra nagelbands enda räddning. Varje dag!
7. Clear-Up strips, Nivea
Riktigt bra porplåster som faktiskt får med sig en hel del svartingar. Bäst resultat efter en värmande mask. Funkar på både min näsa och pojkvännens.
8. Paint pot, Mac
Vattenfast krämögonskugga som funkar utomordentligt som ögonskuggsprimer. Jag har ofta bara denna över hela locket, superlätt och supersnabbt.
9. Eyestudio gel eyeliner, Maybelline
Prisvärd geleyeliner som appliceras med pensel och ger möjlighet till precis önskad tjocklek. Håller i 24h (nästintill i alla fall) och blir kolsvart.
10. Flowerbomb Edt, Victor & Rolf
Favoriten som jag alltid går tillbaka till även om det kommer och går många fina dofter på min parfymhylla. Mandarin, jasmin, liljekonvalj och ros är några av noterna i denna perfekta doft.
Sådär då var alla mina tio favoriter avklarade.  Vilka är dina?

Dagens Make

Idag provade jag att lägga en tunn vit liner ovanför den svarta. Lite nytt, kul och superlätt! Jag använde en vit kajalpenna (Isadoras Inliner) men det funkar även med en flytande eyeliner (som exempelvis Makeupstore har i vitt).

Piffa upp med riktigt färglada läppar och du har dig en riktig festlook.
Lär av The Hills stjärnan Lauren Conrad!
Dubbelliner och färgglada läppar går hem på röda mattan.

Söndag

Har haft en jättemysig helg med P och igår var vi på dejt på en liten creperia på söder och åt och drack gott innan vi gick hem och hyrde film. Idag har jag och Fanny varit på Fotografiska och kollat på Nick Brandts foton av djur och sen gjort götgatan.
Nu sitter jag hemma i soffan med P och väntar på att tvätten ska bli klar innan det är matdags vilket ikväll får bli bakad potatis.
Bilder av Nick Brandt.

Julklappstips del 1

Nu är det bara sju veckor kvar till jul. Helt galet var tar denna hösten vägen egentligen. I butiken börjar julaskar och presentförpackningar fyllas på i massor samtidigt som den första snön verkas vänta på sig ytterliggare några veckor. Men jag är otålig och vill ha julstämning nu. Snö, glada människor, ljus och julmarknader, visst låter det underbart?!
Så nu är dags för lite julklappstips för den som vill vara ute i god tid!
Estee Lauder släpper varje år en ny utgåva av sin presentbox och är en utmärkt present för den som behöver påfyllning i sminkskåpet. 995:- men till ett värde av det fyrdubbla.
Sveriges mest sålda foundation av en anledning och ett perfekt startkit för den som är sugen på att BareMineralsomtalade grundprodukter såsom foundation, concealer, bronzer m.m. Ca: 995:-


Cleandofterna tar större och större plats på dagens doftmarknad och warm cotton, fresh laundry och shower fresh är anledningen till märkets framfart. Passa på att ge bort alla tre i en presentförpackning. 399:-

Söta vinterkollektionen från OPImupparnatema finns i förpackning om 4 härliga glitterlack. Finns på eleven för210:-



Pradas nya doft Candy tror jag kommer bli en riktig storsäljare under julhandeln. Den doftar av kolaremmar men är söt på ett vuxet vis och väldigt unik i sitt slag. Den fina flaskan och förpackningen gör inte det hela sämre. 30ml 495:-
Fler tips dyker upp närmre jul!

Dagens Make

Så här blev makeupen idag. Now off to work!
På ögonen: ljusgröna Berries in the Marsh, Lumene. Djungle green, Clarins och guldiga Pharao, MUS.
Rouge: Posh, MUS.
Läppstift: Aya #17, Sensai. Läppenna Natural, MUS.

The Look

Igår var det dags för konsert i globen igen. Roxette stod på schemat och jag, Per, Annie och Olle tog plats riktigt långt fram. Det var väldigt bra och en klassisk rock/pop-konsert med jätteblandad publik och härlig stämning. 3 och en halv timme senare så gick vi ut ur globen super nöjda men galet trötta i fötterna.

Chanel? Nope!

Jämför med inlägget som publicerades i måndags där jag har chanellacket Peridot (250:-)

Idag har istället kicks egna evening at chateau marmont ( just nu 31:-!!!) de är identiska. Spara de där 200 kronorna det är värt det och de sitter dessutom lika bra.

Dagens Make

Liknande make som igår men lite upppiggad med rosiga kinder (MUS metall cherry)
och röda läppar (lancomes #130).

Mot Stockholm igen

Dags att ta sig tillbaka till storstan.

Kommer sakna alla hemhemma<3

Dagens Make



Fick bli en riktigt neutral makeup med eyeliner idag.

Viktigt med en bra grund i en naturligmakeup.
Jag har använt Clarins Primer Instant Smooth tillsammans med Lancomes Teint idole ultra (#01).
Concealern kommer från Sensai (#02) och pudret är Cliniques Stay Matte.
Solpuder från Elisabeth Arden (#Medium) och Isadoras rouge (#Rose Tan).

På ögonen Mac's Paint pot (#bare study) tillsammans med
Maybellines gel eyeliner och Loreal's mascara Lash Architect 4D.
Brynen är målad med Viva la Divas penna Espresso.

Läpparna är målade med MUS penna (#Natural) och läppstiftet är The Lipstick från Sensai (#17 Aya).