Fukt = Skönhetssömn

Kryper ner i sängen med lancomes fuktmask "utkletad" i ansiktet. Mycket fukt är absolut inte fel denna tiden på året då vädret växlar snabbare än vi, och vår hy, hinner med.

Masken lägger jag i ett lagom tjockt lager på huden efter kvällens tvättprocedur. Låter den dra in så mycket som möjligt innan sovdags då jag baddar av med en pad om det är något överflöd. Låt verka under natten!


Min fuktmask från Lancome heter Hydra Intense och kostar ca 380 kr.
Alternativ finns i flertalet olika märken och prisklasser.

Dagens.

Jobbat hela dagen därav nu tröttast i stan.
Dagens ögonmake:
Grå och rosa sotning.
Jag har använt en eyelid-primer från Smashbox.
Gråa Velvet och rosa Pink metal från MUS, har även använt den lila Black Orchid från Clinique lite lätt i globen. Highlighten under brynet och i ögonvrån är Dazzlelight från Smashbox.
Vattenfast flytande eyeliner från Isadora.
Mascaran Hypnose Drama från Lancome.

Mitt älskade serum.

Största hypen inom ansiktsvård senaste året har varit serumet. Har man väl börjat är man fast i dessa superavancerade skönhetsprodukter. 

Serum har man under sin dag-/nattkräm eller under dem båda för att få ut mesta möjliga utav krämerna. De kan även ha bland annat skyddande-, antirynk-, lystergivande- och fuktgivande egenskaper. 

Min favorit och beroende är Estée Lauders nattserum Advanced Night Repair. Den reparerar huden från miljö- och yttre påverkan samtidigt som den håller huden fräsch och ung. Funkar till alla åldrar, fast lite beroende på hur mycket antiage man vill ha.

Kommer nu ut även i bigsize 75 ml. Ganska dyr dock men dryg! Jag kör 30 ml och den räcker i all evighet.


Denna goding har en säker plats i badrumsskåpet.

Kroppslyx.

I gamla chokladfabriken i Kalmar håller hudterapeututbildningen Dermaschool till. Deras lokaler inrymmer även salongen Beauty Center Kalmar där auktoriserade spa- och hudvårdsterapeuter arbetar tillsammans med eleverna på skolan.

En del av min eftermiddag har inneburit en ordentlig kroppspeeling och en underbart härlig aromamassage. Inte konstigt att jag var nära på att somna var och varannan minut! Oh vilken underbart härlig start på min eftermiddag. Nu är jag och min nypeelade kropp redo för lite vårsol! 

Neutralt?

Sådär, dagens lektion avklarad och även hunnit slänga i mig lite nudlar som näringsrik lunch. Lägger upp en bild på dagens neutrala make nu för snart ska jag iväg och unna mig lite kroppslyx. Skriver mer om det när jag kommer hem igen.

Även om jag ska lägga en ytterst neutral makeup så krävs det nästan ännu mer finlir för att lyckas riktigt bra. Basen har jag lagt med foundation, primer, concealer, puder och hela kitet. Markerat brynen lite lätt. På ögonen använder jag en ljus vaniljfärgadskugga och en beige, de är bra att skugga och "highlighta" med. Jag är i en eyelinerperiod så en sådan ramar in lite mer. Vit kajal på "våta linjen" öppnar upp ögat. Lite svart mascara. Separera fransarna! Och lite eight hour cream (från E. Arden) på läpparna.

Jag vill fylla år varje dag!

Igårkväll avslutades firandet med en trerätters middag på Larmgatan 10. Supermysigt och supergott verkligen.
Och herregud vad mycket fint jag har fått i födelsedagspresent! Tack släkt och vänner!

Dessa nya älsklingar kommer bli en höjdare i vår och sommar!

Favoritlack

Ljusrosa och vårfräscht! Favoritlacket som klär mina naglar för tillfället är OPI's Italian love affair.
Jag älskar namnen på OPI's produkter!

Dagens make.

Trots att jag vaknade tidigt idag så vet jag inte riktigt vart dagen har tagit vägen. Har jag pluggat? Nej. Har jag bloggat? Nej, inte förrens nu. Har jag städat? Nej. Tvättat? Nej.
Men sminkat mig har jag iallafall gjort.
Dagens make:
Bas - Photo finish primer, Smashbox
Teint Idole Ultra 01, Lancome
Concealer roll, Garnier
Puder Invisible matte, Clinique
Highlight Shimmer, Smashbox
Rouge Rose Tan, Isadora

Ögon - Lid Primer, Smashbox
Vanilla, Smashbox
Black orchid, Clinique
Dazzlelight, MAC
Brow shadow medium ash, Anastasia
Eyeliner WP, Isadora
Perfect contour kajal White, Isadora
High impact mascara, Clinique
Läppar - Addict Casual Beige 220, Dior

Idag är det födelsedag Hurra hurra!

Idag är det min dag! Fast känns ingen speciell skillnad trots att jag numera inte tillhör tonåringarna längre. Och blogga mer hinner jag inte nu riktigt. Ska iväg till skolan några timmar och sedan ska jag få födelsedagsmiddag ikväll.
Skriver sen!

Min Make

Kvällens make såg förresten ut såhär!
Bas - Lancome's Teint Idole Ultra, världens bästa foundation som bas. Med concealer och ett transparent puder över från Clinique. Rouget är Posh från MUS och highlighten som vanligt från smashbox.
Ögonen - Brunsotade ögon med MUS skuggan Smog och Cliniques sable. Eyelinern jag använder kommer från Isadora och är vattenfast. Volymmascaran heter High Impact och är precis som skuggan från Clinique.
Läpparna - Jag matchar det orangea nagellacket från OPI med MAC's orangeröda So Chaud.

Födelsedagsfirande check.

Nu har alla gäster gått hem. Det har varit en supertrevlig kväll och mamma har lagat galet god mat. Mätt och belåten kryper jag nu ner i sängen, för man blir ju faktiskt väldigt trött av att ha 20-årskalas.
Jag har fått massor av superfina presenter från familj, släkt och vänner.
Här är en liten tjuvkik på födelsedagsbordet:
Jag fick bland annat: Filippa K muggar, en Skagen klocka, Thomas Sabo Berlocker, Jofamaskinnjacka, Pilgrimsarmband, en ansiktsbehandling och ännu mer till och med.

Helg i Karlshamn

Denna helgen är vi hemma i Karlshamn för att fira min 20de födelsedag. Herregud, har jag verkligen blivit 20?! Egentligen fyller jag inte år förrens på måndag men helgen passade bättre för att fira med släkt och vänner. Så idag är det min låtsasfödelsedag helt enkelt. Har varit med hela familjen på stan och fått (välja) födelsedagspresenter. Och fick två superfiningar som jag ska visa vid ett senare tillfälle.

Här är lite bilder från vår promenad i det fina vädret tidigare idag.
Åh underbara väder! Åh underbara du!

Aussie

Australienska hårvårdsmärket Aussie kommer nu med stylingprodukter. Volymmousset Aussome Volume and Conditioning och hårsprayet Hi-Hold Hi-Shine Spray är de nya tillskotten på den svenska marknaden.

Aussie's naturliga förpackningar och lätta dofter skickar en direkt till utmarkerna i australien. Jag gillar den trovärdighet som produkterna utstrålar. Inpackningen 3 Minute Miracle Colour är bland de bästa jag testat (och absolut bäst i den prisklassen!) och har en stadig plats på min badrumshylla. Jag använder också Take the heat Cream ur deras värmeskyddande serie.

Tips! Använd inpackningen istället för balsam för ett konstant mjuk och reparerande resultat.


Rensning

Precis varit duktig och rensat ut lite här i mina skåp. Gud vad man samlar på sig, som en liten hamster nästan. Fick ihop en liten kasse med både det ena och det andra som jag inte använder och ofta inte ens öppnat i skönhetsväg. Jag menar vem behöver 6 st dagkrämer?
Ska hem till Karlshamn i helgen så får se om det finns några spekulanter där (och alla inbrottstjuvar som läser detta - min sambo är hemma även om jag inte är det!).

Kanebo-kurs

Kom just hem från Kanebo (sensai) -kurs på jobbet. Bra att lära sig både grunderna och nyheterna på ett par timmar. Guld värt med en kvick, rolig och kunnig föreläsare!
Sensai från Kanebo är ett japanskt skönhetvård/kosmetikmärke som arbetar med silke i sina produkter för att återfukta och reparera på olika vis. Finns både som Silkserien för oss under 30 och som antiaging produkter på olika vis för 35+. 
Fick bland annat testa den nya peelingmasken Silk Peeling Mask. Det är en enzympeeling som istället för korn använder sig av enzymer för att lösgöra de döda hudcellerna. Och man blev så himla mjuk av den! En kanon mask för oss latisar då den endast ska användas i 1 minut 1 gång i veckan. Lite sugen blev man minsann på denna underbaring. 
Vardagslyx!

DV Mode

Fick syn på nya numret av Damernas värld Mode i hyllan på Konsum. Den fick minsann följa med hem för lite trevlig vårinspiration.
Roliga artiklar och supersnygga moderepotage bland annat det som visar säsongens badmode. Jag älskar verlkligen 50-tals vibbarna som gör att jag också vill spendera min sommar på hawaii i bandaeubikinis, korallfärger och kattformade solisar.
Ur moderepotaget Blue Hawaii i DV Mode.

äntligen!

Oh härliga vår! Så skönt att slippa dunjackan och inte minst att kunna ta fram solglasögonen. I Kalmar idag är det vår och även om det blåser mycket så är vindarna ganska ljumna. Kan det vara så att du är här för att stanna solen? Det önskar jag!
Du är min solstråle alla dagar om året!

Dagens!

Och så kommer dagen då man måste tvätta igen. Såklart. Det bästa hade ju varit om man hela tiden hade nya underkläder och strumpor så att man slapp bry sig om att tvätta. Och hur kommer det sig att strumporna alltid är färre efter en tvätt än innan?

Det är iallafall vad jag har haft för mig idag. Och tittat på roliga program på datorn. Stylisterna är ju spännande. Nya Superstylisten Jonas kändes lite väl over the top tillgjort tycker jag efter att ha sett första avsnittet på tv3. Ett avsnitt av project runway hanns också med, alltid kul.

Men nu är det färdigtvättat för idag, tänkte åka in till stan en sväng och sen spendera kvällen med P.

Dagens look:


Basen är Lancome's teint idole ultra i färgen 01 med clinique's transperanta puder över. Posh heter rougen från MUS och highlightpudret är shimmer från smashbox.

Ögonen är målade med MUS skuggan Smog i trendigt gråbeige. En eyeliner från isadora och mascaran high impact från clinique.

Läpparna är grundade med läppennan nude från MUS. Läppstiftet som är metallicglänsande rött heter 130 och kommer från Lancome.

Second Nail

Jag har länge letat efter ett nagellack som ger en fräsch känsla och look utan att vara täckande. Något naturligt som man kan bryta av med från alla färgade lack hemma i hyllan. Nu tror jag minsann att jag har hittat det. Second Nail är Isadoras nya mirakellack som ska ge ett helt nytt utseende till våra trötta, stötta och missfärgade naglar.

Riktigt så otroligt är det faktiskt inte men second nail ger en riktigt schysst yta och en högblank ljusbeige nagelplatta. Lacket är även en förstärkare som med hjälp av bl.a. omega 3 o 6 (återställer följsamhet), arganolja (återfuktande antioxidant) och rött te (uppbyggande) ska ge dig fina naglar i längden.

Med två lager av second nail så tycker jag att mina naglar känns ovanligt stabila, starka och inte minst snygga och fräscha!


Isadoras Second Nail är utan tvekan värt sina 69 kr!



Fredagskväll

Efter en dag med en kombo av pluggande och slöande så ska jag i alla fall spendera fredagskvällen hemma hos P. Jag och Anja har även bokat biljetter till Emd i april. Haha jag vet att det kommer vara vi och småtjejerna , men de är ju så söta och titta får man men inte röra.

Det här är iallafall kvällens make:

Bas: Nya Skin illusion från Clarins med transparent puder över. Rouge Soft Tan från Isadora.
Ögon: Sotade med MUS's velvet och pollution. MUS lösskuggan Hot lagd från ögonvrån till halva locket. Mascara Hyperlash ifrån Smashbox.
Läppar: Long lasting läppglanset Fireberry från Clinique.

Ha en trevlig kväll!

Guds gåva till oss hårfärgare?

Känns som att Loréal har hört mina böner. En ny hårfärg utan krångligt kladd och benor. Den ska funka precis som ett shampoo som masseras in i håret och ge en jämn och lysterrik permanent hårfärg.

Kan det vara så enkelt verkligen?
Hoppas det finns en ton som funkar till mig!

Budget vs Lyx

Ska du satsa på en trendriktig och färgad ögonskugga i vår så gå på Lila. Lavendel är utan tvekan en av de hetaste färgerna inom skönhetsvärlden för tillfället. Märken som Lancome, Dior, Clarins och Loreal tillägnar alla sina vårkollektioner till denna färgstarka skala.
Lila skuggor plockar fram gröna och bruna toner samtidigt som den kompleterar blåa toner kanonsnyggt!

Här är två tips på vårens nya hållbara och pigmentrika lila skuggor. Båda i en puder/kräm konsistens som smälter samman med ögonlocket för maximal lyster. Budget eller lyx?
 
Loréal Color Infaillible Purple obsession 109 kr
Lancome Omre Magnetique Ultra Lavande 305 kr

Campadre.se

Slänger in ett litet tips på en kul, lätt och lite "lyxig" webbshop. Campadre.se arbetar med olika kampanjer hela tiden. Kampanjerna ligger uppe tillfälligt i fem dagar och sen är det kört. De har allt från jeans till husgeråd, barnkläder, hårvård och väskor till galet bra priser.
Man måste vara medlem för att få tillgång till sidan men det är inte svårt alls. Just nu har de exempelvis halva priset på "mine"-serien och massa bra erbjudanden på Tigi hårprodukter.
http://campadre.se/

Underbara Burfitt för Rörstrand

Jag älskar Lovisa Burfitts skisser och nu kommer de i ny form! Det är servistillverkaren Rörstrand som i ett samarbete med Lovisa Burfitt nu gjort en liten fikaservis. Den består av assiett, lattemugg, espressokopp, ask och ett stort kakfat på fot. Illustrationerna berättar var och en historien om den excentriska Mademoiselle Oiseau.
Dessa underbara skapelser vill jag duka med i mitt kök!
Fantastiska!

Lägger upp en bild till från i lördags.

Och såhär glad var jag i lördags för vår supertrevliga förfest (och för mitt nya läppstift)!


Härligt att blixten på något vis raderat bort mitt ena ögonbryn!

Dagens lack

Precis lackat naglarna och idag fick det bli Isadoras "Muddy Water". En brunbeige färg som funkar till vardag och till fest.
Tips! Glöm inte underlack då du använder färgade lack annars kan nageln lätt missfärgas. Själv använder jag Depends ridgefiller som både agerar baslack och ger en jämn och fin nagel.


Isadoras Muddy water #611

Wonder woman för MAC

Tidigare år har det bland annat varit Cruella Deville och Hello Kitty som fått äran att fronta MAC's specialkollektioner. Nu finns den nya Wonder Woman kollektionen på Kicks.se. Superhjältemönstrade mascaror, läppstiftshyllsor och paletter som ska hjälpa dig att utföra nya mirakel varje morgon.

Annorlunda och kul!


MACs Opulash mascara finns i lila, grön, svart och blå.

Spring/Summer 2011 or 1970?

Ett inlägg tillägnat vårens förebild, 70-talet. Modet, frisyrerna och makeuperna andas frihet, kärlek och bohemisk lyx.

Frisyren:
Krama i volymmousse i längderna och låt självtorka eller alternativt böj/locka topparna med en varmluftstång.

Kläder:
Utsvängda byxor, västar, sjalar, långa- eller alternativt kortkorta klänningar. Färginspirationen utgår från beige, gult, vitt och denim.

Makeup:
Naturligt underlag med concealer och highlighter. Hellre färgad dagkräm än foundation som ger ett mer täckande resulta. Bruna, beigea och guld skuggor med lätt rosiga kinder kompletterar looken perfekt.


Mittbena och mjuka 70-tals lockar funkar alltid!




Kolla in årets reklamfilm för Kate Moss kollektion för väskmärket Longchamp. Njut och inspireras!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U4LFLVXgxRk

Melodifestivalkväll del 2.

Vinnaren för årets melodifestival blev Eric Saade. Det kan han väl vara värd tycker jag. Kul med en ung och superfräsch låt i eurovision och hela europa kommer smälta vid denna åsyn :) Våra vinnare var:
Bästa låt: 1. Danny Delad 2:a plats Saade & Swingfly. Bästa Styling: Marie Serneholt, snyggare styling får svt leta efter minsann!

Lite bilder från vår kväll:

Melodifestivalsfinalkvällen!

Ikväll är det dags för finalen av melodifestivalen och här hemma ska det bli stor röstning om styling, scenografin och låten. Resultaten ska jag lägga upp här senare. Får se om det blir något oväntat snyggt, hemskt eller galet kycklinggult som Linda Bengtzing i delfinalen. Senare ikväll sticker vi iväg på 80-talskväll på Palacekalmar. Tjoho!


Oh herregud vad gult!

Ge mig Dior!

Efter mycket letande har jag äntligen hittat den snyggaste varmrosa läppstiftsfärgen i butikerna. Dior nylanserade sina Rouge Dior-stift i höstas och kollektionen består av 32 supersnygga färger som var och en har en ihophörande klänning som inspirationskälla. Jag är upp över öronen förälskad i nr 028 Mazette. Den är bara perfekt, starkt korallrosa precis lagom varm för att inte skära sig med mitt hår. Mums!


Klänningen som hör samman med Mazettestiftet. Visst är de lika!


Här på bilden ser 028 lite mesig ut. Men den är så snygg ju!

Karlshamnsdagar

Var hemma hos mamma och pappa i Karlshamn en sväng igår och idag så har blivit lite dåligt på bloggfronten. 
Skulle äta frukost med Julia idag, strax efter nio sa vi. När jag stod där och ringde på hennes dörr så dröjde det ca en minut innan hon insåg att hon inte drömde utan hade försovit sig och att dörrklockan ringde på riktigt. Frukost blev det på Briggen,(eller Riggen heter det tydligen nu.) Efter det så spenderade jag några timmar i Lisas skoaffär och som på så vis resulterade i att vara några pengar fattigare.
Nu är jag tillbaka i Kalmar iallafall för imorgon blir det jobb. Och nu blir det till att se Stylisterna, vem får åka hem idag?

Dagens inköp:

Love Love Love! Kan det vara äkta kärlek?

Dagens sötaste:

Klara -I'm a supermodel!

Shoppa hemma.

Är du ute efter att skönhetsshoppa till bra priser? Då är det på nätet man kan spara in de där extra kronorna, och i vissa fall hundralappar till och med! Förra årets escada doft? 750 ml shampoo? Lätt som en plätt.

Några tips på svenska nätshoppar:
Beautyplanet.se - Här hittar du de flesta märken och ett urval av de kändaste produkterna. Ofta till bästa priserna!
Nordicfeel.se - Doftjätten på nätet. Presentförpackningar, utgående dofter men även de nyaste storsäljarna hittar du här!
Lyko.se - Specialiserad nätshop med fokus på hårvård men även smink från märken som isadora och maxfactor. Här kan du hitta de stora specialflaskorna till superpriser.
Beautynet.se - Hårförlängningar, hårvård och stylingprodukter från märken som Redken, Lanza och Kérastase finns tillgängligt på beautynet.
Kicks.se - Största urvalet och komplett tillgång till märken som MAC, Makeupstore,  Clinique och Smashbox. Supersnabb leverans!


VÅR!

Åh vad härligt det är att vakna upp och inse att solen försöker ta sig igenom rullgardinen. Kalmar har världens härligaste väder idag! (kanske inte om man jämför med thailand eller så men ändå). Ska ta och cykla in till stan och fixa lite grejer på jobbet och sen får jag se om jag inte ska unna mig en semla. Är ju trots allt semledagen idag! 

Dagens make: 


Smashbox primer luminizing
FoundationTeint Idole ultra 01
Garnier concealer roll
Isadora Perfect Cover stick
Clinique invisible matte puder
Anastasia eyebrow shadow medium ash
smashbox vanilla
Clinique sable
isadora WP eyeliner
Maxfactor lash extension effect
Smashbox Shimmer
MUS rouge posh
MAC matte Lipstick So chaud

Dagens nagellack.

Dagens nagellack är OPI's "The show must go on" från deras Burlesque kollektion. Kan väl passa bra att ut och flyga i? För det är precis det jag ska göra nu (nästan iallafall). 
Ha en trevlig kväll!

Lite hudvård också.

Blir väldigt mycket smink på den här bloggen så tänkte att jag skulle visa upp en liten annan del av mitt skönhetsintresse. Nämligen hudvård. Har råkat fått ett genomgående lancome-tema i badrumsskåpet för tillfället. Lancomes produkter luktar gott, återfuktar kanon och känns sådär härligt lyxiga. Och ibland ska man ju unna sig lite lyx.

Rengöring är A och O. Tvätta alltid sminket innan sovdags! Missar du en gång åldras din hy ca tio dagar snabbare! Detta gör jag med rengörings mjölken Galateis Douceur i hela ansiktet och Loréals remover WP(ej på bild) tar bort mascara och läppstift. Tonique Douceur är ett violdoftande ansiktsvatten utan alkohol som gör huden redo för dag-/nattkräm. Som fuktkräm har jag Hydra Zen med Spf 15 som är precis lagom fet och härlig den här årstiden. En vintertorr kropp behöver också fukt och fett den här tiden på året detta återställer Nutrix Royal Body perfekt!

Tips! Undvik ögonområdet när du applicerar din dag-/nattkräm. Annars blir du påsig. Köp istället en ögonkräm som piggar upp och svalkar för att ge ett vaknare intryck.

Läppstifts klackar

Varit i skolan hela dagen så var inte mer än rätt att lägga sig i sängen med nya numret av Elle. Hittade dessa otroligt coola pumps från Alberto Guardiani. En lyxdröm som troligtvis hade passat bättre på en plats i hyllan än ute på dansgolvet en vårnatt. Men ack så underbara! 


Visst är de fantastiska?!

Min räddare!

Mitt torrshampoo är min räddare i nöden. När man inte hinner tvätta håret på morgonen så är det guld värt! Torrshampoo suger upp fettet i hårbotten och ger både volym och stadga. Spraya i benor, låt sitta en liten stund och sen borsta ur. Jag använder Björn Axéns Styling Powder och det är super och väldigt prisvärt!
Tips! Volymen och stadgan som torrshampo ger är kanon för uppsättningar och festvolym.

Forts. Infaillible

Fortsätter gårdagskvällens inlägg.
Skuggan blev mycket mycket bättre och snyggare när man applicerade den med fingerspetsarna. Kanterna suddade jag lite med en stor pensel. Lite kladdigt men superlätt och snabbt går det att göra en enkel sotning!
Här är en kik på resultatet och dagens jobblook:
Loréals nya Color Infaillible Purple Obsession

Nya Color Infaillible

Loréal Paris nya ögonskuggan ska sitta i 24h och ha en ultrakoncentrerad färg och skimmer. Den lila skuggan heter Purple obsession 05 och ser ut som den snyggaste skimmrande skuggan någonsin i förpackningen! Tyvärr så blev inte resultatet så. En snygg skugga att sota med men inte mer än så och knappt något glitter. Läste nu i efterhand att de ska appliceras med fingrarna för att smälta på ögonlocket o då få fram effekten. Får testas imorgon om jag vågar avstå mina kära penslar. Då kommer en bild upp. Klockan är ju trotsallt snart halv ett!

Whitney Port för BikBok

Söta Whitney Port från The Hills är BikBoks kommande gästdesigner. Med klädmärket Whitney Eve så har realitystjärnan visat att hon kan det där med mode på riktigt. Jag hoppas på en massa söta klänningar och jackor i härliga färger. Bra BikBok!


Whitney Port för BikBok

Lipfinity Lip Tint Pen

Max Factor står för nyheten Lipfinity Lip Tint Pen. Ett annorlunda men smidigt sätt att applicera vårens matta läppfärg. Lip Tint Pen är och känns precis som vilken tuschpenna som helst men ger snygga matta läppar som i Lipfinitys ära håller hela dagen. Och då menar jag hela dagen + morgonen efter (använd något vaseline liknande för att få bort det). Superkul, snabbt och enkelt!

Tips! Måla konturen först fyll sedan i resten av läpparna. Vill du inte ha ett matt resultat så avsluta med ett ofärgat gloss.


Lipfinity Lip Tint Pen nr 07

Niveakurs

Har spenderat kvällen på Hotell Witt och vårens Niveakurs. Intressant och lärorikt. Mycket prat om nya serien Pure & Natural som är naturlig serie utan färgämnen, mineraloljor, parabener och liknande och det ligger ju väldigt i tiden nu. Serien innehåller allt från smink till deo och handkräm.

Jimmy Choo

Har du sett Sex and the city så vet du vem Jimmy Choo är. Det berömde sko- och accessoarmärket stöter du på i var och varannan  sekvens i serien. Men nu tar Jimmy Choo steget in på doftmarknaden för första gången. Doften är fruktig innehållande bland annat päron, orkidé och kola.
Jag älskar den snygga och lyxiga ädelstensformade flaskan!

Chanel gör det igen.

Bläddrade igenom Sköna Hem nu på morgonen och fick syn på vårens snyggaste lack. Aprikosfärgade Pêche nacrée från Chanel är ett av tre hajpade vårlack som följer i förra årets mintgröna Jade's spår.  Det supersnygga lacket kostar saftiga 250 kr så ska se om jag kan hitta någon snygg motsvarande budgetvariant.
Chanels vårkollektion 2011

Nöjesnyttkväll

Precis hemkommen från Nöjesnyttgalan. Låter ju flådigt värre. Handlar om iallafall om att man röstar på butiker, resturanger m.m. som varit bäst i Kalmar 2010. Vi var nominerade i skönhetskategorin men mer än så blev det inte. Har haft en väldigt trevlig kväll iallafall!
Körde en enkel stil med eyeliner och mitt nya orangeröda mac-läppstift (so chaud).

Lee's Bonnie

Supersugen på ett par vårfräscha jeans. Mina tidigare favoriter har sett sina sista dagar. Det lutar förtillfället åt ett par Bonnie Deluxe från Lee med utsvängda ben. Känns kul och nytt tillskillnad från alla de stuprörsvarianter som fyllt butikerna i flera år nu.
Än så länge har jag bara hittat dessa snygga varianter på lee's hemsida/shop.
Men frågan är vilken tvätt är snyggast? Jag kan inte bestämma mig!

Lee's Bonnie St Deluxe

Fint.

"För vackra läppar ska du säga snälla saker,
för vackra ögon ska du titta efter det goda hos andra."
Audrey Hepburn

En hel massa vårnyheter!

Intressantast från morgonens möte var utan tvekan Biotherm- och Doftpresentationerna från Loreal.
Kommer en hel del nyheter under våren!

Några av dem är:
-Amarni Code Sport för herr. Sportigare, fräschare med fortfarande "sensuell". Mycket bra!
-Aquasourcen från biotherm får nytt utseende och formula + blir billigare.
-Biotherms kroppssprayer görs i 50ml. Kommer matchande deos och big size dusch & lotion.
-Lancome kommer med en kombinerad ögoncreme/concealer i volumetryserien.
-Diesel kommer med en ny doft som heter Denim. För både dam och herr.
-Diesels only the brave, kommer i limited edition. Denna gång med "Amercian Captains"-tema.
Verkligen supersnygg flaska.
-Lancome byter ut Colorfever serierna mot nya Lancome Rouge Nu som är ett fetare stift med mycket glans och halvtransparant.
-Viktor & Rolfs flowerbomb kommer i sommaredition. Jag är evigt trogen min klassiska flowerbomb och denna nya är given i sommar!



Att vi fick lite fina presenter på mötet är ju alltid lite kul också :)

Morgonmöte

Gomorgon världen!
Nu ska jag iväg på morgonmmöte med Lancome och Biotherm, får se om de har några roliga nyheter att visa oss! Sen blir det jobb hela långa dagen.

Dagens Make!



Smashboxprimer
Foundation Teint idole ultra 01
Garnier roll/concealer
Clinique transparentpuder
Anastasia ögonbrynsskugga
Smashbox lidprimer !Viktigt om skuggan ska sitta hela dagen!
Smshbox vanilla
MUS pollution
MAC dazzlelight
isadora svart flytande eyeliner
Hypnose drama WP !Håller mina fransar böjda från morgon till kväll!
Smashbox Shimmer highlight puder
MUS rouge posh
Lipstick Wobble