Dior Addict Eau Sensuelle

Med spänning längtar jag efter den nya doften i addict-serien från Dior. Med noter som bland annat ros och cederträ känns detta som den ultimata doften för en ljummen sommarkväll.

I'm addicted


Midsommarvecka

Massvis att fixa nu inför flytten och att dessutom ha gått på sommarschemat på jobbet gör att det hela tiden finns hur mycket som helst som behöver göras. Nuvarande lägenheten är ett kaos med flyttkartonger omvartannat och alla dessa faktorer påverkar mitt lilla bloggande. Efter nästa vecka ska jag bättra mig för då är vi inflyttade söderbor och jag hoppas att det blir lite mer struktur på tillvaron.
Imorgon åker vi dessutom till Öland för att fira midsommar med familjen Ekström hela! Håller tummarna för fint väder och att inte göra något alls förutom att njuta av Sandvik och sällskapet hela helgen.
Foto från midsommar 2011

Summerburst

Lördagskvällen spenderades på stadion tillsammans med Guetta och Ingrosso. Vilken fest!

Fredagsmys

Värmer upp inför sverige-england matchen med en sväng på Skeppsholmen i det fina vädret. Lillasyster är här och peppar inför morgondagen, Guetta, här kommer vi!

Men först, fotboll!

3 minuters mirakel!

Tänk att jag hade glömt bort hur bra den här inpackningen är! Efter bara en tvätt så känns mitt hår plötsligt frissfritt och helt igen.

Aussie 3 minute miracle luscious long kostar ca 120:- och finns på bland annat kicks.se



Fame

Första titten på Lady Gaga's parfym Fame. Frågan är om den kommer dofta blod och kroppsvätskor som hon tidigare gått ut med, eller om hon håller sig till något mer kommersiellt? Det är bara att vänta och se, och det med spänning!

Flip-out med nya flipstick!

MaxFactors nya 3i1 läppstift Color effect Flipstick är en kul och ny allt-i-ett-produkt för att kunna förändra och blanda sin look och läppfärg hela dagen. Jag har provat färgen Folky pink som är ceriserosa på ena sidan och ljust skimmrig på andra. Jag gillar den matta och pigmentfulla cerisa jättemycket, den blir så snygg. Att lägga den ljusa sidan ovanpå vid mitten av över- och underläppen ger illusionen av otroligt fylliga och "kyssvänliga" läppar. Börja dagen med endast den ljusa sidan, afterwork i cerise och välkomna natten i en kombo av dem båda. Det går helt enkelt att kombinera i all oändlighet!

Vågar du så kör crazy och satsa på en läpp i var ton!

Flipsticks kostar ca 125:- hos närmsta Maxfactor-återförsäljare.

Kom alla mina rearåttor!

Rean är igång i butiken och det är helt otroligt vilket jobb det krävs för att allt ska fungera. Så mycket varor, prissänkningar och ny planering att jag kommer att drömma om gul/grön/orangea lappar inatt. Men roligt är det iallafall! Massor att göra och strukturera upp och jag gillar det. Kunderna dras som savanndjur till reaområdena (istället för till vattenhålen) och det finns konstigt nog alltid något som är lite mer intressant med en rabattlapp på än vad den hade varit utan.

Vi har så mycket damparfymer och makeup på rean att jag inte förstår hur allt ska kunna få rum i butiken. Så har ni vägarna förbi KICKS så gör oss en tjänst och hjälp oss rensa och samtidigt fynda lite kosmetik!


Bliss på Kicks

New York-jätten och spamärket Bliss har nu kommit till kicks. Glada, engagerande och professionella produkter för alla som önskar ett charmigt hemma-spa. Ett fåtal butiker har hela sortimenten medans de flesta endast har de storsäljande kit. Det som lockar mig mest är fabulipskitet med 4 trevliga läpprodukter, nämligen cleanser, peeling, plumper och läppbalsam.

Kika in på kicks.se och kolla in alla nya och fräscha produkter från Bliss!

Wild Loreal!

Detta måste ju bara vara de snyggaste solpudrena någonsin. Jag är imponerad Loreal, det går inte att låta bli!

Ca pris 99:- finns endast i limitied edition.

Koralltoner

På väg till jobbet och har piffat upp dagens look med varmröda koralltoner från Lancome.

Rouge in love #159b på läpparna
Och Vernis in love #112b på naglarna. Dessa två är givna följeslagare i sommar!

Le Maine-kväll

Har du vägarna förbi Vasaparken en sådan här nationaldagskväll runt åtta så passa på att kika på P's band Le Maine som fajtas om 1:a platsen i en musiktävling (som jag såklart inte kommer ihåg namnet på).

Jag och Annie hoppas att vi får finare väder idag än på Timbuktu häromkvällen! Snälla vädergudar hör vår bön!

Reveal the goddess in me?

Okej, nu tänker jag hoppa in i duschen och ta fram min nya Gillette hyvel. Jag hoppas att jag kommer ut ur duschen med ben som JLo.
Dreaming is believing, right?

Magnetlack nästa nageltrend?

Redan för några år sedan dök det upp magnetiska lack på marknaden men eftersom att de inte funkade som de skulle drogs de snabbt tillbaka. Nu lanserar Isadora (vilket jag har skrivit om tidigare) fungerande och otroligt lätt hanterliga magneticlack till budgetpris. Kul idé som redan nu säljer som smör i butiken och jag anar en effekt liknande krackeleringslacken som också Isadora blev först och störst med. Gå all in eller pimpa en nagel eller två som jag gjort i det här fallet.
Finns i massa olika färger men jag har använder på bilden bronsiga #852 Metal mystery tillsammans med Loreal's nudefärgade cremelack #102 Macaron Noisette.

Såhär gör du:
Måla en nagel i taget med magnetic lacket, ett lager räcker faktiskt. Håll medföljande magnet någon cm över lacket innan det hinner torka. Efter 15-20 sekunder så har du ett jämt och fint resultat (om du hållit magneten still vill sägas). Magneten som medföljer ger vågmönstrat resultat. Finns att köpa till andra mönster som tex stjärnor m.m.
Avlsuta med topplack för ett hållbart och glänsande resultat.

SUNday? I don't think so.

Ösregn betyder sova till lunchtid, frukost blev brunch och sen handlat lite flyttkartonger.

Söndagar är för bra!

 

 

CLEAN

Fyndade en CLEAN-kompanjon till min Fresh Laundry, nämligen Shower Fresh så att jag kan gå runt och dofta nyduschad hela dagarna.

En praktisk 15 ml att kunna ta med sig i väskan, perfekt till sommaren och dessutom bara 169:-

Finns just nu på Åhléns och Kicks.

 

Rock night out

Examensfirande och dessutom rockhäng i sann 70-tals anda.

Bilderna förmedlar detta ganska bra tycker jag - tagna av fotograf Annie.