GLAMGLOW

 
Igår spenderade jag och några kollegor somsagt kvällen på Berns för att lära oss allt och lite till om kändisarnas favoritmärke nummer ett, nämligen GLAMGLOW och dess 3 olika ansiktsmasker.
Sortimentet består av Youthmud, Supermud och Brightmud som alla tre är lerbaserade avgiftande masker med olika effekter.
2010 lanserades Youthmud som en exklusiv "behind-the-scene" produkt för musiker, skådisar och i samarbete med olika tv-produktioner. Tillverkad i Hollywood för Hollywood helt enkelt. Först 2011 släpptes den till försäljning i kosmetikhandeln och ett par år senare finns nu GLAMGLOW i över 50 länder och Youthmud har precis fått ELLE's finaste skönhetsutmärkelse "No1. beauty obsession".
 
Så vad skiljer GLAMGLOW's masker från andra och vilken passar mig?
Youthmud (svarta burken) är som en kittlande ansiktsbehandling på burk som får igång blodcirkulationen, ger lyster, neutraliserar fria radikaler (miljögifter), stramar upp och förebygger fina linjer. När den sköljs av blir den dessutom en peeling med vulkanisk pimpsten. En 10 minuters festfixare.
Supermud (vita burken) är istället som en rengörande, portömande och lugnande behandling för alla typer av problemhy. Det kan handla om pormaskar, ojämn hudton, pigmentfläckar, acne och rosacea (rödflammighet/ytliga blodkärl). Detta är nog min favorit då jag tycker den fixar pormaskarna på näsan kanonbra. Denna mask innehåller sex olika AHA- och BHA-syror så den ger snyggt resultat direkt, dock använd solfaktor efter. 
Brightmud är den senaste masken i familjen GLAMGLOW och är anpassad för ögonområdet. Den är förpackad som engångsförpackningar och används vid behov. Dutta på och låt verka i tre minuter innan den torkas bort med  lite papper. En koffeinblandning reducerar de mörka ringarna, Juvelane (lik antiage ämnet retinol) fyller ut och förebygger fina linjer samtidigt som pepparmintsblad reducerar svullnander. 
 
Några bilder från GLAMGLOW-eventet!

 
Maskerna finns på näthandlar och på KICKS för ca 450 kronor styck. 
 
 
Kommentera inlägget här: