Chanel Beauty Spring/Summer 2013

I onsdags var jag på nyhetspresentation hos Chanel och fick kika på kommande säsongers kollektioner och även på lite smått och gott inom hudvården.
 
Här är en snabbgenomgång:
 
Vårkollektionen "Printemps Précieux de Chanel", som på svenska blir "Vårens dyrbarheter", börjar dyka upp i butik ungefär nu. Kollektionen är inspirerad av att smink ska vara enkelt och roligt. Mjuka färger som mixas upp med accenter som matta, klara, rosa läppar eller ett mörkt vinrött/brunt lack för att piffa upp en enkel bas-sminkning. Huvudnumret i looken är absolut det fantstiskt fina highlightpudret "Poudre Signée de Chanel" som har pressade läppstift, kamelior och ett stort dubbel-C i dosan. Även de matta läppstiften från Rouge Allure Velvet med namnen "L’Éclatante" (rosa) & "La Favorite" (korallorange) är riktigt finingar inför våren.
 
 
 
 
Sommarkollektionen "Lété Papillon de Chanel" är inspirerad av fjärilar och är en ny stil för ett annars ganska klassiskt märke som Chanel. Det är vågat, färgstarkt och roligt med liners, ögonsskuggstift och färgglada mascaror! Något som är avsevärt mycket svårare är att redan nu hitta bilder på sommarkollektionen så återkommer med det senare. Det är värt väntan, I promise! Mina favoriter förutom skuggpennorna är nog vattenfasta mascaran Inimitable i färgen "Blue note" tillsammans med den lika vattenfasta pennan "True blue".
Jag längtar så efter sommaren hos Chanel!
 

Mascaran Le Volume ska ge Chanel möjlighet att fajtas med toppkonkurrenter som Dior, YSL och Lancome om världens bästa mascara. Med en volymformula och en såkallad "snowflake-borste" så ska Le Volume ge fantastisk volym och böj i ett enda svep. Ska testas så snart som möjligt! Lanseras i slutet av februari.
 
 
Les Beiges är Chanels nya allround puder som ska ge en snabb, fräsch och naturlig glöd antingen ensam eller med foundation under. Gisele Bündchen är musa för den perfekta Chanelglöden och vem vill inte se ut som Gisele?! De mörkare tonerna funkar även utmärkt som solpuder.
 
 
UV-essentiel är det första solskyddet från Chanel. Tre olika faktorer och en formula som passar alla. Används efter dagkräm för dagligt skydd och kan även användas som "riktig" solfaktor på stranden och vid solning. 
 
 
Hydra Beauty - serien i chanels hudvårdssortiment  som ger fukt, skydd och lyster får påökning i form av Hydra Beauty Eye Cream och av Hydra Beauty essence mist. Ögonkrämen som har en 50/50 kräm/gel-formula morverkar svullnader och mörka ringar samtidigt som den skyddar, återfuktar och ger lyster till ögonområde. Fuktsprayen är den perfekta vännen på kontoret som på resan, som en uppfräschning och svalkande dusch av vitamin e och c. Dessa nyheter lanseras först i april och förhoppningsvis kan jag visa lite bilder innan dess.
 
Sådär då har jag delat med mig av lite chanelinspiration och visst får man lite cravings av alltihop! 
 
 
Kommentera inlägget här: