Sulfatfria nykomlingar

Jag är så himla sugen på att prova all ny hårvård och styling som vi fått in i butiken. L'oreal Paris har lanserat sin sulfatfria Hair expertise serie på Kicks i samma veva som amerikanska Blow har flyttat in på hyllorna.
Så varför ska man välja sulfatfritt? Alla hår är inte känsliga för sulfater, vilket är ett salt och tvättaktivt ämne som är rengörande för de flesta hår. Men när sulfaterna kommer i kontakt med ett skadat hår kan de fastna och resultera i att håret blir poröst, matt och uttorkat. Ett sulfatfritt shampoo är mildare mot hår och hårbotten än ett vanligt "ica-shampoo". Känner du att inget shampoo fungerar och att ditt hår alltid är torrt och tråkigt så är det dags att prova en sulfatfri serie.
Otroligt snygga förpackningar för att vara L'oreal.
Ett plus är att det finns volym shampoo och balsam i den färgbevarande serien
(ett volymshampoo blir annars lätt uttorkande och hårfärgen mattas av supersnabbt.)
Även shampoo-serien från fönmärket Blow är sulfatfria.
Blow är amerikas första salongsblowdry-industri och som nu för första gången lanserar sina produkter i Europa.
Sverigelanserade Blow's produkter är alla framtagna för att ge den ultimata och hållbara föningen. Serien består av allt från shampoo och balsam till värmeskydd och duschmössor.
Alla produkter innehåller det unika Pure protein blend-complexet som vårdar och underhåller ditt hår utan att tynga ner.
Tips! Sulfatfria shampoon löddrar knappt men det betyder inte att håret inte blir rent.

Sen tidigare finns även sulfatfria Lernberger & Stafsing i alla Kicks-butiker.
Kommentera inlägget här: