Intensiv dag i storstaden

Glömde kameran, såklart..

Morgonen startade tidigt steg upp 4.30 för att hinna göra mig iordning och sen ta flyget från Kalmar till Stockholm strax innan sju. En timme senare befann jag och J oss på Bromma Flygplats. Galet vad smidigt det är att flyga från lilla Kalmar, men lite halvcreepy med små, (2+1) dånande propellerplan.

Imponerande snabbt och bra hittade vi fram till Estee Lauders huvudkontor i Vasastan och bjöds på frukost innan det var dags för kursstart. Dagens upplägg var en förmiddag som handlade om bland annat Cliniques 3-stegs system medans eftermiddagen tog upp speciella behov som finnar, rodnader, torr hy och dess produkter och fördelar. K som höll i kursen är kanon duktig i sin utbildningsroll och dagen rusade förbi med info varvat med aktiviteter som jeopardy och andra övningar.

När kursen var slut så spenderade Jag och J en timme på stan. Hann bland annat med några inköp i MACs disk på PUB. Ögonskuggorna Rule och metalliska Amber lights. Sedan var det dags att åter styra stegen mot Bromma.

Efter en incident i säkerhetskontrollen pga för mycket skönhetsprodukter i väskorna kom även vi på planet och halv nio landade vi, trötttare och tröttast, i Kalmar igen.

Otroligt intensiv dag men superintressant kurs och kul att komma till Stockholm! 

 
Cliniques grundpelare (sedan 1967!) är 3-step Skincare System. Innefattar facial soap, clarifying lotion och moisturizing lotion. Finns att kombinera till alla hudtyper. Själv är jag en trea (vilket betyder behagliga kinder och fet t-zon).

Anti-blemish solution arbetar för en irriterad, igentäppt och finnig hy. Rekommenderas ofta av hudläkare för den hy som blivit utsatt för en uttorkande aknebehandling.

För den kanske rodnande-, rosacea-, huden finns redness solutions. Kommer även att släppas en foundation i denna serien snart! 

Repairwear Laser Focus är ett serum som arbetar som en laserbehandling. Resultat på linjer syns direkt och arbetar väldigt mycket med de skador som än så länge ligger osynliga.

& därmed godnatt
Kommentera inlägget här: